sevgilimin kalbini kırdım beni istiyor mu istemiyor mu emin değilim?

yüzüme çat çat söyleyebilirsiniz benim için daha iyi olucak :( detay vermiycem ama kalbini çok kırdığımı düşünüyorum. gönlünü almak için evine gittim. ( o da böyle yüzsüzlük yapıyor ondan cesaret aldım fjfj) kızgındı ama yanıma uzandı, güldürdüm biraz gönlünü aldım. kendini öptürdü kendi de öptü beni yanaktan. elimi falan tuttu hafif bacağıma bile dokundu. biraz darladım sanırım istemiyorum nefret ediyorum senden falan dedi?? sonra kalktı sigara almaya, bana da almış. sana da aldım falan dedi ama yüzüme bile bakmıyordu bunları derken. en son umrunda değil miyim dedim değilsin dedi çıktım gittim ben de. en ufak şeyleri bile mutlu etti ama sanırım sondu. çok dengesiz davrandı. kafası mı karışık istemiyor mu gerçekten? istemeyen insan böyle davranır mı? çok kötüyüm süslüler

1. Baya kirilmis sanirim. Gonlunu almak icin daha fazla caba gostermeni bekliyor olabilir.

13 mart 2022 11:34

2. a2 olabilir süslü ama davranışlarını bir görsen ağlayasım geldi. ağzıma sıçtın iki öpünce düzelicek mi sanıyosun dedi. yoluna bakıyor sanırım şuan

13 mart 2022 11:36

3. Mantığı sizden ayrılması gerektiğini söylüyor. İlişkiniz devam etse de bir süre sonra biter gibi. Ne yaptınız bilmem ama hisleri bitince ayrılır. Umudu kesin siz yavaştan.

13 mart 2022 11:40

4. Yani ne oldugunu bilmiyorum ama hakli bence :( cok kirdiysaniz cok caba sarfetmeniz lazim.

13 mart 2022 11:41

5. a3 hissettim zaten ilgisizdi bu da tuzu biberi oldu ama uzun süreli bi ilişki olduğu için benim hislerim hemen bitmezdi. onun bitti sanırım.

13 mart 2022 11:48

6. ay vazgeçmemiştir çabalamanızı içten içe istiyor bekliyor. nereden bildiğimi sormayın :')) samimiyetle pişman olduğunuzu hissettirirseniz bence kurtarılabilir bir ilişki. dengesizliği de ne yapacağını bilememekten. affedesi var ama çok da kırılmış. diye yorumladımm

13 mart 2022 12:03

7. Hic bi erkek durduk yere senden nefret ediyorum demez. Durduk yere derken siz bisi yaptınız kesiiin demek istemiyorum zaten yapmışsınız. Alti doludur bu sözün, belki nefret kadar güçlü bir duygu değildir ama tiksiniyo olabilir. Muhtemelen sizi öpmesi vs de acaba eskisi gibi hissedebilecek miyim denemesiydi. Siz de yolunuza bakın bence, belli ki dönülmeyecek bir hata yapmışsınız.

13 mart 2022 12:19

8. a6 o da beni engelleyip kızları takip etmişti yoluna bakıyor diye düşündüm ne yapabilirim? barışacağımızı düşünmedim hırsımdan yaptım. o da içten içe biliyor...

13 mart 2022 13:26

9. Aldattin mi?

13 mart 2022 13:35

10. a5 hayır süslü geldiğim şehirden bi çocuk storyme cevap verdi ben de lafladım işte memleketimi özledim falan dedim ama 24 saat bile sürmedi. çocuk gerizekalı gibi naber yavru yazmış 2 gün sonra ben de şaşırdım bu ne samimiyet yani. zaten saklasaydım çocuğu da engellerdim, boş boş yazmaz yine sandım. onu görünce aldattım sandı 2 gün boş duramıyor musun falan dedi. şimdi nasıl inandırayım ki kendimi? ha beni engelleyip kızlarla takipleşmeseydi cevap bile vermezdim çocuğa, söz konusu bile olamazdı yani.

13 mart 2022 13:38