sevgilimin kardeşi sevgilime aldığım şeyleri giyiyor ?

süslüler hepimiz yirmili yaşlardayız. aramızda birer yaş var. kız kardeşini tanıyorum instagramımda ekli. sevgilime tişört almıştım o tişörtü giyip fotoğraf atmıştı geçen. doğum günü için de forma almıştım bugün de kız formayla fotoğraf atmış instagrama. gerçekten rahatsız oldum ne gerek var yani. tişört de öyle dümdüz tişört bi numarası yok formayı bi nebze anlarım ama gerçekten rahatsız oldum normal mi ben mi hediyelere çok şey yüklüyorum?

1. Belki bazı kıyafetleri ortak giyiyorlardır.o yüzden bir sorun görmemiştir? Eğer böyle bir durum yoksa sadece sevgilin kullanmalı bence.

10 mayıs 2020 23:08

2. ben rahatsız olmazdım ama sizi de anlıyorum sevgilinize özel diye düşünüyorsunuz. yine de rahatsızlığınızı dile getirmeyin bence sevgilinizde basit bir şey büyütüyorsun diyebilir belki problem olur.

10 mayıs 2020 23:14

3. Yani genel olarak Sevgilinizin tişörtlerini giyiyor olabilir kardeşi sonuçta. Özellikle sizin hediyeniz diye alıp giydiğini sanmıyorum. Bence biraz yersiz bir alınganlık yapmışsınız

10 mayıs 2020 23:16

4. Anonim 6 iyi ki ayrılmışsınız. Sizinki basit bir kıyafet paylaşma işi değil çünkü düpedüz değer vermemek. Aynı evde yaşıyorlarsa abisinin belki haberi bile olmuyordur giydiğinden. Kıyafete falan önem vermem. Ama iki kişiye özel yaptırılmış takı gibi daha spesifik şeylerde aynı şeyi görsem uyarırdım ve bir daha da almazdım. Sana hediye baktım ama nasılsa kullanmıyorsun diye almadım diye de ilk özel günde lafı yapıştırırdım.

10 mayıs 2020 23:25

5. Ablamın dolabından arada alıp giyerim, hangisi sevgilisinin hediyesi bilmiyorum da, yani habersiz bir şekilde bunu ben de yapmış olabilirim. Kardeşler arasında olur böyle, abartmayın

10 mayıs 2020 23:26

6. Allahım ne dertler var, kardeşi giyer tabiki ne var bunda.

Kötü gelin terörü resmen ya.

10 mayıs 2020 23:38

7. sevgilinin kardeşi abisini kıskanıyor ve o yüzden bilinçli yapıyor da olabilir o ihtimali de düşünmek lazım. bence kıyafet sonuçta çok da kafana takmamalısın süslücüm. bir gün kardeşi giyer diğer gün sevgilin giyer seninle buluşur.

11 mayıs 2020 03:40