sevgilimin sürekli kilo alışı ve benim libidomun yerleri süpürüşü ?

kızlar benim sevgilim tanıştığımızdan beri kiloluydu hiç fit görmedim kendisini. bir senelik ilişkimiz var kendisine kilo vermesi gerektiği hakkında imalarda bulunmaya başladım hatta ilişkinin başlarındaki haliyle su an ki halini kolajlayıp attım şakayla karışık. ancak ne dediysem dinletemedim. asla kilo vermiyor ve gittikçe alıyor. cinsel anlamda soğumaya başladım artık. az önce kilo iması yaptım diye telefonu yüzüme kapattı açmıyor su an. napıcağımı biri söylesin cidden artık bilmiyorum napabilirim. onu kilosuyla kabullendiğimi söylediğimde oldu ona da alındı. hem üzülüyor haline kendini kendisi beğenmiyo hemde aynı şekilde iradesizce saçma sapan besleniyor. artık yoruldum. beraber aynadan foto çekildiğimizde ya da biri bizi karşıdan arka kamerayla çektiğinde asla paylaşmak istemiyor fotoyu. düz kazak ya da tişört giymek istemiyor memeleri yüzünden. sizce nasıl yol izlemeliyim? onu kırmadan nasıl konuşabilirim? nasıl kilo vermeye teşvik edebilirim? gittikçe gözüme batıyor çünkü :(

1. Kendisi rahatsız olmuyorsa, bu durumu normal görüp bir aksiyon almıyorsa yapabileceğin bir şey yok. İlgini kaybetmişse, çekici gelmiyorsa ayrıl. İkiniz içinde en doğru kara olur, sen beğenmediğin bir insanla beraber olmamış olursun, o da kendisini beğenmeyen birisiyle ilişkisine devam etmek zorunda kalmaz.

14 kasım 2020 21:16

2. süslü aynı durumu yaşadım 3 yıllık sevgilimdi ben bir süre katlanabildim, baktım daha cok kilo alıyor vermek icin caba harcamıyor kendine bakmayan adamı yanımda tutmamaya karar verdim. patates gibi olmuştu artık son zamanlarda bir bahane uydurup ayrıldım maalesef.

14 kasım 2020 21:17

3. Açikcasi ayni durum bana olsaydi ve partnerim bu sekilde davransaydi bir hayli üzülürdüm. Belki kendisi bir dönemden geciyor, belki birtakim soru laf var, belki bir seyler degisti olabilir yani insan Hali kimi zaman alir yani. Eger bu durum sizin için bir hayli önemliyse ayrilin, ama iliskiyi devam ettirmek istiyorsaniz onun su anki halini kabullenmeniz gerek, kendisi bir degisiklik yapacak gücü kendinde bulana kadar en azindan. Yarin öbür gün siz de alabilirsiniz bir nedenle, aynisini yasasaniz nasil hissederdiniz?

14 kasım 2020 21:21

4. Ayrilin. Bana birisi surekli kilomla ilgili yorum yapsa ben ayrilirdim. Madem o yapmiyor bunu, siz de begenmiyorsunuz bunu buyuk sorun haline getiriyorsunuz siz ayrilin.

14 kasım 2020 21:22

5. Süslü kilo vermesi için önce kendisinin istemesi lazım. Biraz bu konuyu açmayın bakalım. Sonra belki uygun bi anda diyetisyenden randevu alın beraber

14 kasım 2020 21:22

6. valla anonim 3 aynı şekilde ben de feministcilik yapılırdı biliyorum ama bende insanım.

başlarda kendisi tanıştığımızda sürekli bana eski zayıf hallerini gösteriyordu. üzülmemesi için kilo nedir ki spor yaparsın üç beş ay dikkat edersin hop verirsin falan diyodum. teselli ediyordum. ama olmuyo arkadaşlar. kendisi başta kendime ihanet bu kilolar omurgama iskeletime yazık vs diyordu. ama son üç dört aydır inanılmaz kilo almaya başladı. ve asla bisey demiyo. bir çabası yok. ama kendini beğendiğinden değil yani. onu öyle kabul ettim diye tamamen. ilk cinsel birlikteliğimizden sonra kaçar oldum kendisinden istemsiz sürekli aklıma geliyo. öpüşmek bile istemiyorum devamı gelecek diye kaçıyorum artık. o da onu istemediğimi düsünüp üzülüyor sonrası bana işkence oluyor. karakteri huyu suyu iyi birbirimizi de seviyorduk ama bu kilo ve cinsellik durumu yüzünden bende ditekt bi soğuma başladı maalesef. ben harika güzellikte değilim ama en azından elimden geldiğince biseyler yapmaya çalışıyorum. sonuçta kıyafet seçmek gibi. kendime yakısanı bulmaya çalışıyorum. kilo almamaya özen gösteriyorum, sonuçta bunlar elimizde olan seyler. ciddi sağlık sorunları da basgöstermis durumda ama umrunda değil. 90 kgden bahsetmiyorum 120-130lardan bahsediyorum. ilişkinin başından beri kilo ala ala yüzü yuvarlaklaştı iyice işinden dolayı sakal da bırakamaz oldu. cidden soğudum ya 🥺 şekilci biri değildim ama bu hale itildim.

14 kasım 2020 21:24

7. ayrılman lazım. soğumuşsun bile şimdiden. erkekler kilo alan sevgililerini direkt şutluyor valla. kendini şişman birinden hoşlanmaya zorlayamazsın.

14 kasım 2020 21:26

8. ben de erkeğim, kız arkadaşım g.t göbek saldı. totosuna gitse kilosu neyse ama karnı bidon gibi oldu. libidom da yerleri süpürüyor.

14 kasım 2020 21:27

9. kızlar zor bi durumdan falan geçmiyor. bana devamlı spor malzemesi alıp haber veriyor ancak evde yapmıyor pandemiden dolayı asla spor salonuna yazıl vs diyemem zaten kendisi de aynı şekilde yazılamam su an diyo haklı da. çevresinde benim tanıdığım iki tane diyetisyen arkadaşı var hali hazırda. maddi imkanı şükür yerinde öyle yeme içme için yeni düzen kuracak parası yok diyemem. sürekli bi kilo vericem diyip aynen devam etme durumu var. ben üzülmesin diye bisey demedikçe o da saldı iyice. geçen hafta baya bi zaman sonra görüşebildik aynadan foto çektik bi an baktım yanyana cidden aşırı uyumsuz durmuşuz. üzüldüm çok. böyle düşündüğüm için kendimi suçluyorum ama eminim ki ben kilolu biri olsam ayrılmasa bile bana eskisi gibi değer vermezdi.

14 kasım 2020 21:28

10. Son cümlen çok şey söylüyor. "Ben kilo alsam eskisi gibi değer vermezdi" böyle düşünüyorsan ayrıl.

Benim de sevgilimin kilo aldığı dönem oldu ama o benim zor zamanlarımda (sivilce tedavimde falan) destek olduğu için ben de ona destek oldum. "Kilo ver" diyip durarak değil mesela sağlıklı yemekler önererek, onun yanında fast food yemeyerek, birlikte yürüyüşe çıkarak falan. Zayıfladı sonra. Hala da konusu açılınca "çok destek oldun" der.

14 kasım 2020 21:37