sevgilimin sırtındaki yuvarlak lekeler?

susluler sevgilimin sirtinda yuvarlak lekeler var bir suru .yazdan beri kasintisi da vardı doktor krem vermiş( travazol) sürdük bir müddet kasintisi geçti ama o lekeler hala geçmedi. bu ne olabilir anlamadik gerçekten. güneş yanigi gibi duruyor ama kırmızı falan da değil. ne olabilir acaba:/

1. Suslu eger travazol verdiyse kuvvetle muhtemel mantardir.Duzenli kullanması lazim 1 2 hafta degil.Baskalarinin havlusunu ya da giysilerini asla kullanmamali ve kese benzeri şeylerle daha cok tahriş edilmemeli.Eger mantarsa duzenli kullanimda eski haline doner iz bile kalmaz.

4 aralık 2018 02:30

2. Benim de sırtımda yuvarlak hafif kahverengi lekeler vardı, ismini hatırlamıyorum ama pembe bir şampuan, iki de krem vermişti doktor. Şampuanı vücudumda kullandım kremleri de dönüşümlü kullandım üstteki süslünün de dediği gibi iz kalmadan geçiyor ancak geçti diye kremi bırakırsanız geri dönüyor maalesef

4 aralık 2018 02:33

3. Teşekkürler suslulerim ben de mantar demistim ama içimden lekeler gecmeyince acaba başka bir şey var mı dedim 2 hafta sürdük kremi de ama demek ki devam etmesi gerekiyor tek başına yaşadığı için baskasinin esyasini da kullanmiyor zaten.

4 aralık 2018 02:36

4. Pembe şampuan büyük ihtimal nizoral olmalı sürüp 5 dk bekleyip yıkamanız gerekiyor. Kremi düzenli kullanmalı. 2 tabletli hapı var gerekli görünürse kullanmalı.

4 aralık 2018 02:45

5. Gül hastalığı olabılır mı acaba süslü

4 aralık 2018 03:37

6. ketoral kullanın süslü duşta 5 dkk bekletsin vücudunda iki günde bir geçene kadar uygulasın sonra geçsede izler haftada bir ketoral kullanmaya devam etsin. geçmiş olsun

4 aralık 2018 10:55