sevgilimin sevgisini kaybettiğimi hissediyorum geri kazanmak için ne yapabilirim?

süslüler sevgilim gün geçtikçe soğuyor gibi geliyor. 6 senedir beraberiz. bu süreçte birçok kavgamız oldu elbette. her kavgada biraz daha uzaklaşıyoruz birbirimizden. fakat ben onu hala çok seviyorum. onun benden uzaklaştığını fark etmek bana çok acı veriyor. şu an yine bir kavga sonrası ağlayarak yazıyorum bunları. ilişkimi nasıl kurtarabilirim?

1. eğer karşı taraf gerçekten sevgiyi kaybetmişse üzülerek söylüyorum ki sizin böyle bir durumda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. bazen ilişkiler toksik hale gelebiliyor ve devam etmesi durumunda taraflardan birini ya da her ikisini de üzmekten başka bir işe yaramayabiliyor. sevgi denen şey malesef çok kırılgan ve bu konuda yapabilecek pek bir şey yok.

11 ekim 2019 23:04

2. Hepinize teşekkür ederim süslülerim. Gerçekten kalbim öyle acıyor ki anlatamam. biraz dertleşmek istiyorum. içimi dökmek istiyorum. biraz daha ayrıntı vermem gerekirse kendisi ufak tefek flörtler dışında ciddi ilişki olarak ilk sevgilim. Onunla büyüdüm diyebilirim. ve bu yüzden onsuz bir hayat düşünemiyorum. bilmiyorum başkasıyla olamam, yapamam gibi geliyor. Ondan ayrılırsam çok büyük boşluğa düşerim. birçoğunuza saçma, belki çocukça gelecek belki ama bu durumdayım. Ayrıca Beraber Geçirdiğimiz yıllarda çok iyi bir sevgiliydi. Öyle kötü, yıpratıcı biri olmadı. zaten o yüzden bu soğukluk kalbimi acıtıyor. Sevdiğim adamı geri istiyorum off.

11 ekim 2019 23:15

3. üzgünüm ki hiçbir şey.

11 ekim 2019 23:57

4. Siktir edin.Dünyada milyonlarca erkek var ya,illaki uygun biri vardır. Prim vermeyin şunlara

12 ekim 2019 00:02

5. anonim 3 sizin durumunuza çok benzer bir durumu yakınlarda yaşadım ama artık bu ilişki hem bana hem karşı tarafa ızdırap haline gelince bir fırsat bulup hayatımdan çıkardım ve pişman olmadım. eminim o da benim yüzümden acı çekti ve onu hayatımdan çıkarmam şimdilik onu üzüyorsa bile ileride bunun ikimiz için de en iyisi olduğunu farkedecektir.

12 ekim 2019 00:21

6. Ayrıca ayrılırsanız uzulmeniz, çok uzulmeniz çok normal. Ben 2 ay hiç durmadan icip icip ağladığım günleri de biliyorum ama inanın böyle bir şey yapmaya değmeyeceğini tecrube ediyorsunuz. Malesef bazı şeyler yaşanmak zorunda. Mutlu olmak kadar acı çekmek de insana özgü 8 yıl sonunda bunu benimsedim artık. Biliyorum o duygu geçecek.

12 ekim 2019 01:42