sevgilimin yanında kendimi çirkin hissediyorum?

tam bir yakışıklı erkek çirkin kız sorunsalı içindeyim süslüler. erkek arkadaşımın yanında kendimi çirkin hissediyorum. onunla birlikteyken insanların beni ona yakıştırmadığını düşünüyorum. erkek arkadaşım hep tersini söyler. hatta geçenlerde yine bir kız bize bakıyordu ve kız senin güzelliğine bakıyor falan dedi bana. vücudum güzel fakat yüzüm bence güzel değil. o söylediğinde de inanmıyorum bu yüzden. üstelik eski sevgilisi de benden çok daha güzel bir kız. bunu nasıl aşabilirim süslüler?

1. Valla soruyu ben mi açtım dedim ayyynen süslü. Hatta sanki onun yanında çirkin hissediyorum sadece mesela arkadaşlarımın yanında güzel hissediyorum hatta

15 eylül 2018 23:02

2. Ben arkadaşlarımın yanında da çirkin hissediyorum. Gerçekten güzel bir kız değilim çünkü.

15 eylül 2018 23:09

3. Hayatınıza giren insanları fazla idealize ediyor olabilir misiniz ?

15 eylül 2018 23:44

4. Bence güzellik algınız çok yanlış

15 eylül 2018 23:54

5. size göre güzel olmayabilirsiniz ama sevgiliniz sizi gerçekten güzel buluyordur. güzellik kavramınız aynı olmak zorunda değil o sizi gerçekten seviyorsa çirkin olun ya da güzel olun zaten beğeniyordur. önemli olan sevgisi. eski sevgilisini gerçekten unuttuysa hiç dert etmenize gerek yok. eski sevgilisinin çok gğzel olması bir işe yaramamış ki kız eski sevglisi olmuş. artık sevgilisi sizsiniz, dert etmeyin bence etraftaki insanların bakışlarını, sözlerini

16 eylül 2018 22:00