sevgilimin yaptığı onca şeye rağmen ayrılık kararı veremiyorum salak gibi hissediyorum artık?

aşığım da diyemiyorum, gelecek de görmüyorum ama ayrılık kararı çok zor geliyor.

1. Çat diye kesip atacaksın, ilk birkaç gün zor olacak ama sonra oh be ne güzel yapmışım diyeceksin. Çat diye çıkarman önemli hayatından. Bu arada kendini meşgul tutman lazım

7 aralık 2021 11:20

2. Böyle arkadaşlarım var, arkalarından hepimiz aptal diyoruz haberin olsun süslü. Hatta bazen yüzüne de diyoruz ama umrunda olmuyor pek

7 aralık 2021 11:35

3. Kendine saygisi olmayana kimsenin saygisi yok. Yapilan onca seye ragmen kopamayan kadina da erkekler ah canım beni ne kadar seviyor ben de onu cok seveyim demiyor. Iyice saygisini yitiriyor size karşı, ezdikce eziyor sizi saygisizliklar devam ediyor çoğu zaman da artıyor. Bunlari bi oturup düşünün

7 aralık 2021 11:50

4. aptallık değil olayın psikolojik bir arka planı var. terapi almayı dene süslü. çocuklukta eksik kalan bazı duygularını tamamlıyor veya hatırlatıyor olabilir

7 aralık 2021 12:53

5. Hepiniz haklısınız galiba terapi almak en doğrusu. Son süslü keşke bunu yapsa biliyor musun o zaman vicdanım rahat yoluma devam ederim gibi hissediyorum

7 aralık 2021 15:10

6. Aynı seyi yasadım, 2 yıl devam ettirdim hatta. Ayrılıklar aşırı korkunc geliyor bana her şey bitmiş gibi, ilişkiler aska bitemez gibi. Bu sefer karsınızdakinin de saygısı kalmıyor cepte goruyor sizi. Ben terkedildim ve mecbur bu sureci yasıyorum, ancak ayrılamamak ve mutsuzken devam etmek çok yanlıs. Ben terapi almaya başlıyorum cunku bir yanlıslık oldugunun farkındayım artik.

7 aralık 2021 23:54