sevgilimle aramdaki boy farkı ve yakın arkadaşımızın yakışmıyorsunuz demesi?

süslüler bunu söyleyen kişi yakın bir arkadaşım olmasa bu kadar alınmazdım. boyu benden uzun yakın bir arkadaşımız bana "yanında abin gibi duruyor kendi boyundakilerle ilgilen bence" dedi. bunu demesinin sebebinin kendisinin boyunun uzun olması ve uzun boylu bir erkek arkadaş istemesi ama benim kısa boylu olmam erkek arkadaşımın uzun olması olduğunu düşünüyorum. hiç uzun erkekler kısa kadınlardan hoşlanıyor yaa diyen biri değilim süslüler sadece böyle denk geldi. arkadaşıma karşı nasıl bir tavır almalıyım?

1. Suslu boy farkiniz kac ki sevgilinle aranla?

25 mayıs 2021 21:03

2. O senin arkadaşin değil kanka.

25 mayıs 2021 21:07

3. Erkek arkadaşımla aramızda 30 cm boy farkı var ve ben 1buçuk yaş büyüğüm normalde. Birkaç kişi bizi birlikte görünce abiniz mi diye sordu ve bu durum benim çok hoşuma gitti hahshah abiniz gibi görünmesi neden kötü bir şey olsun ki gayet güzel

25 mayıs 2021 21:08

4. Aa deli bırakacaksın kendisi kapacak. Kıskanç deli.

25 mayıs 2021 21:10

5. bu fesatla arkadaşlığını kesmelisin

25 mayıs 2021 21:12

6. Gecmis olsun artık arkadasınız değil cünkü o cümlenin hiçbir şekilde iyi bi niyeti yok, böyle kücük kücük başlar bi bakarsın herseyine takmıs toksik bi arkadaslık ilişkisine dönüsmüs.

25 mayıs 2021 21:14

7. ben 160 cm o 186 cm. arkadaşımız 172-173 cm gibi tahmin ediyorum.

ya kurtarılamaz mı bu arkadaşlık üzdünüz beni ama haklısınız galiba.

25 mayıs 2021 21:54

8. Arkadaşından ayrıl. Linç yiycem ama arkadaşının burcu başak mı? Akrep ya da koç da olabilir ama başaksa bende de aynı versiyondan vardı

25 mayıs 2021 22:00

9. sen de iyi niyetli değilsin ki? onun uzun boyşu erkek arkadaşının olmaması olduğunu düşünüyorum iyi bir cümle değil. bence arkadaş kalın çok iyi bir ikili olmuşsunuz sinsi sinsi devam edersiniz.

25 mayıs 2021 22:33

10. Eşimle aramızda 28 cm boy farkı var. Kimseye kaf söylemek düşmez. Arkadaşına sen boyuna göre bulursun haha de geç bence. İnsan sevdiği insanı boyuna göre seçer mi ya? Nasıl ilişki yaşıyor bu insanlar. Böyle salak salak konuşanlara gülüyorum ben o gülüş anlatıyor zaten yeterince.

25 mayıs 2021 22:35