sevgilimle ayrılalı 3 ay oldu ve onu çok özlüyorum?

süslüler 3 ay önce 2.5 senelik sevgilimle ayrıldık. 1 senesini uzak mesafe olarak geçirdik ve ayda bir ancak görüşebiliyorduk, araya pandemi girince iyice görüşemedik. son dönemlerde iletişimimiz baya azalmıştı açıkçası, bir kopukluk vardı yani. uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar belki anlar beni bazen karşınızda sevgiliniz değil de bir yabancı var gibi hissediyorsunuz yok yere, öyle diyebilirim. normalde böyle hissetsem de yüz yüze görüştüğümüzde bütün bu düşünceler uçup gidiyordu çünkü kendisi en yakın arkadaşımdı ve en çok eğlendiğim kişiydi aynı zamanda. fakat son zamanlarda yüz yüze görüşmemizde dahi bi eksiklik olduğunu fark ettim. normalde gülmeden duramazdım, zaten uzun zamandır görüşmediğimiz için konuşacak bir sürü şey birikirdi ama son görüşmelerimizde ikimiz de donuktuk oldukça. böyle böyle sebeplerden dolayı ilk önce karşı tarafın adımı atmasıyla ilişkiyi bitirdik. ben duygularını pek dışa yansıtmayan bir insanım, içimde yaşıyorum her şeyi diyebilirim. o yüzden gayet normal devam ettim hayatıma ama şu an gerçekten çok özlüyorum. en yakın arkadaşımdı en çok eğlendiğim en samimi olduğum kişiydi, şu an bakınca diğer en yakın arkadaşlarım dahil olmak üzere herkes o kadar yabancı ve soğuk geliyor ki.bir daha başkası karşıma çıkmayacak gibi hissediyorum. gerçekten çok moralim bozuk, onu kaybetmeme mi üzülüyorum yoksa yalnızlığıma mı onu da anlayamadım açıkçası. biraz dertleşmek isteyen olur mu? ne tavsiye edersiniz bana ne yapayım kafam dağılsın?

1. of ne alakası var ya hemen felaket tellallığı yapıyorsunuz, kız ayrılsaydı der miydiniz hayatında biri mi var niye sen ayrıldın diye

25 kasım 2020 21:23

2. süslüm özlicen tabi onca zaman geçmiş. normal. ben böyle durumlarda yeni akıcı/sürükleyici dizilere başlayıp arkaddaşlarıma daha çok zaman ayırmaya çalışıuorum. veya işe odaklanıyorum bi hedef koyuyorum kendime faln

25 kasım 2020 21:25

3. sizin kadar uzun sürelli olmasa da ben de üç gün önce ilişkimi bitirdim. uzak mesafeliydi, aramızda ülkeler vardı, geleceğimizi göremediğimiz için bitirmek zorunda kaldık onun teklifiyle. (en az 3 sene daha aynı ülkede uzun süreli denk gelme ihtimalimiz yoktu)

ilişkinizin rasyonel bitiş nedenlerine odaklanın, kendinize kabul ettirmeye çalışın çünkü bunun başka bir yolu ne yazıkki yok.

sizi çok iyi anlıyorum, bir süre sonra bu acının geçeceğini de düşünüyorum ama şu an mesela gözlerim dolu dolu yazıyorum size.

yalnız değilsiniz, onu bilin.

bir de bence şimdiki sosyal durumlarımızdan ötürü bu kadar yıkılmış olabilirsiniz. normal yaşamımız olsa 3 ayda muhtemelen acınızın büyük bir kısmını atmış olurdunuz üzerinizden ama evlerde kapalı kalınca insan ister istemez takıyor. size tavsiye olarak çok alakasız bir hobi edinmenizi önerebilirm, ben mesela paslanmış kodlanma bilgimin üzerine gitmeye karar verdim.

anonim yazmıyorum, dertleşmek isterseniz dinlerim.

25 kasım 2020 21:37

4. Okurken bu ben miyim dedim birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Sadece benim 3 ay değil 2 hafta oldu ama geleceğimde sizi gördüm :(

25 kasım 2020 21:48

5. 3 yıllık ilişkisini (son 1 buçuk yılı her haftasonu görüşülen bir uzak mesafe ilişkisiydi) 5 ay önce bitirmiş olarak sizin 2 ay sonraki haliniz olarak söylüyorum. geçiyor. tüm o hissettikleriniz geçiyor. ben internette bir capse bile güldüğümde hemen ona atasım, birlikte gülmek isteyesim gelirdi. bitti. gelmiyor artık. arada bir onu düşünüyorum tabii ki düşman değilim kötü bir ayrılık olmadı. makul bir ayrılık oldu. ama yine de artık eskiden ona karşı ne hissettiğimi hatırlamadığımı fark ediyorum... mesela yanındayken napardık, neler konuşurduk, nasıl sarılırdık, tam olarak nasıl kokardı teni, neler söylerdi bana unuttum hepsini... unutunca da özlem de bitti. sevgi de.

25 kasım 2020 23:10

6. Bir yandan da o aşamaya gelmek istemiyorum içimde bi umut barışır mıyız düşüncesi var kızlar ya

25 kasım 2020 23:28

7. hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum süslüler, biraz geç yazıyorum kusuruma bakmayın lütfen.  (yazar: shibi) çok teşekkür ediyorum cevabınız için<3 haklısınız ben de normalde kafa dağıtmak daha kolay olabilecekken böyle bir dönemde zorlandığımı düşünüyorum. son bir hafta on günden önce kısmen daha sosyaldim diyebilirim ve hiç aklıma gelmiyordu. son zamanlarda eve kapandım hiç dışarı çıkmıyorum ve sürekli bu düşünceler dolaşıyor aklımda.

a4 süslü benim de ilk zamanlar hiç aklıma gelmiyordu. "ayrılmamız gerekiyormuş demek ki zamanı gelmişti dünyanın sonu değil ya" diyip geçmiştim ama şu an kafam çok meşgul. çok teşekkürler cevabın için süslüm<3

a5 çok teşekkürler süslü. umarım ben de zaman geçtikçe yine unuturum çünkü dün gece rüyamda gördüm ya denk gelmiş gibi...gerçekten bilinç altımde yatan şeyler açığa çıkıyor galiba akdlsldl çok moralim bozuldu rüyamda gördükten sonra :((( beraber çok eğleniyorduk yine resmen kalbim kırık uyandım yani.. neyse geçecek umarım :((

26 kasım 2020 14:35