sevgilimle cinsel hayatımız yok ve cüzdanında prezervatif buldum?

kızlar sevgilimle cinsel hayatım yok. ve bugün cüzdanında prezervatif buldum. bunu neden taşıyorsun ki dedim. her erkek taşır. belki birine lazım olur vermem gerekir falan dedi. kızların ped taşıması kadar normal bir şeymiş gibi davrandı. kafam çok karışık, bu normal bir şey mi? aldatılıyo olabilir miyim?

1. Her an yanında olması lazım. Ne olur, ne olmaz tabi. Kapiş?

30 nisan 2019 01:44

2. aldatılıyor olduğunu düşünmüyorum. muhtemelen sevgiliniz klişe bir erkek, "ne olur ne olmazz :D" kafasında.

30 nisan 2019 01:46

3. Ay sorunuz sayesinde geçmişe doğru yol aldım. Eski sevgilim de taşırdı ve bire bir aynısını söylerdi. Belki sizinle ani gelişen bir durum ihtimaline karşı taşıyordur kim bilir...

30 nisan 2019 01:49

4. Bakma sen bana süslü. Sırf erkek ortamında muhabbeti açılırsa hava atmak için bile taşırlar. Gizli olsa zaten bulamazdınız.

30 nisan 2019 01:49

5. Farklı şehirlerde yaşıyoruz süslüm o yüzden ne olur ne olmaz belki benimle olur gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum öyle olsa söylerdi, hep taşıyorum dedi. Ve asla birlikte olmam düşüncesinde bir insan değilim elbet olabilir sadece henüz kendimi hazır hissetmiyorum

6. Erkek arkadaş ortamında prim kasmak amacıyla taşıyordur

30 nisan 2019 01:54

7. ben de aldatiliyor olduğunuzu düşünmüyorum sevgilim de taşıyor ve bizim de aktif bi cinsel hayatımız yok,uzaktayız ve genelde taşıyorlar yani bilemedim neden hava icin falan heralde

30 nisan 2019 01:56

8. Bana nedense normal gelmiyor bunlar yaa, sevgilimle cinsel yaşamamız var ve mantıken taşıması garip gelmiyor her an lazım olabilir ama sevgilimle sevişmesem neden taşısın ki?

30 nisan 2019 02:02

9. belki birine lazım olur vermem gerekir falan mı? lol.

tek eşli ve cinsel hayatı olmayan biri buna neden gerek duyar ki? arkadaşlarını bu kadar düşünecek boyutta hassas biri değildir herhalde eğer öyleyse kendi arkadaşlıklarım adına oturup ağlayacağım biraz.

30 nisan 2019 02:06

10. cinsel hayatınız yoksa niye taşısın ya üstteki yorumları aklım almadı lisede değilseniz garip gerçekten. plansızca bişeyler yapsanız dicem ama konuşması bile geçmedi diyosunuz bana o da garip geldi

30 nisan 2019 02:11