sevgilimle tartıştık konuşmuyoruz sabahtan beri ne bir mesaj ne bir arama, max kaç gün sürdürdüğünüz oldu iletişimsizliği?

sb

1. Benim de öyleydi süslü bu zamana kadar, Allah düşürmesin böyle saçma durumlara ve kalp kırıklıklarına ne diyeyim :)

15 şubat 2023 22:31

2. bir keresinde 5 gün falan konuşmadıgımız olmuştu iki tarafta sinirlenince böyle şeyler olabiliyor

15 şubat 2023 22:36

3. 2 yıllık ilişkim, 24 saatten fazla sürmedi hiçbir zaman ve hep ilk o yazdı. eğer olur da yazmasaydı, bir tam gün boyunca yazmadıysa en geç ertesi gün yazardım diye düşünüyorum. ayrıca erkekler kadınlardan çok daha basit varlıklar olsa bile ilk anonime katılmıyorum, sevgilim ilk aşkım, takıntılılık derecesinde seviyorum diyebilirim ama küçüklüğümden beri en büyük sorunum inatçılık ve gurur. sevgilimle tartıştığımızda 20 saat yazmadım diye sevmiyor mu oldum? belki düşünmeye ihtiyacım vardı? yine de dediğim gibi 24 saatten fazla sürse yazardım, en azından neden yazmadığını sorardım, çözerdik.

15 şubat 2023 22:38

4. Yarına ne olacak belli değil lütfen küs uyumayın

15 şubat 2023 23:24

5. O haksızsa o yazana kadar asla yazmam. Zaten genelde haksız taraf ben olmam.

15 şubat 2023 23:43

6. 3 gün yazmasa sevgililik düşüyor yalnız.

16 şubat 2023 00:50

7. Tanıdıklarımın günlerxe sürdüğü oldu, ilişki dinamiğine göre değişir çok açmayın arayı gurur yapmayın yeterli

16 şubat 2023 02:43

8. Kendisi haksız, sorduğum sorularla köşeye sıkışmış hissetti telefonda. Sonrasında ben artık senden emin değilim vs. Gibi cümleler kurup, olayı saptırdı. Ben sesimi yükseltince de telefonu yüzüme kapattı.

Sakinlesince ararsın yazdı, onun üstüne yine çok az mesajdan konuştuk ve ne mesaj ne arama var dünden beri işte. ben de gurur yaptım ondan bekliyorum. Resmen elim kolum bağlı hissediyorum.

16 şubat 2023 11:37

9. Ben artık senden emin değilim lafı ayrılığa giden bir laf süslü. Haksızken zeytinyağı gibi üste çıkanı hic sevmem. Kendi hatalarını görmekten aciz insanlar.

16 şubat 2023 21:03