sevgilimle ufak bir konudan tartıştık?

süslüler sevgilimi ailem arkadaşım olarak tanıyor şu an, sevgili olsak rahat gidip kalmama izin vermeyecekleri için söylemek istemedim açıkçası. instagramda benim bir fotoğrafıma yorum yapmıştı kalpli, arkadaşlarımın da yorumları vardı o zaman arada kaynar diye silmemiştim açıkçası, bir süredir duruyordu. geçende bakarken çok gözüme çarptı sildim. bugün fark etmiş neden sildiğimi sordu bunun üzerine biraz tartıştık. baktım benim yaptığım yorumu silmiş o da. yakın zamanda buluşmayı planlıyoruz (uzak mesafedeyiz) sorun çıkmasını istemediğim için sildim diyorum bu zamana kadar çıkmıyor muydu diyor vs biraz tartıştık. arkadaş olduğumuzu söylememden de rahatsız oluyormuş. böyle bir durumda bozulur muydunuz sizce haksız mıyım?

1. Benim ailem de böyle olduğu için sizi çok iyi anlıyorum ya o yüzden haklısınız ya da haksızsınız diye objektif yorum yapamıyorum :( ama ben düzgünce ifade ederdim gözüme çarptı anlarlarsa eskisi gibi rahat davranamazdık o yüzden sildim falan derdim

9 mart 2021 22:54

2. yerinizde olsam silmeden önce durumu açıklardım güzel bi dille. bu kadar problem olmazdı bence öyle yapsanız.

9 mart 2021 22:57

3. Süslü son fotoğrafım da değil üç önceki fotoğrafım. Ne biliyim bakacağını hiç düşünmedim o yüzden söyleme gereği duymadım. O da aynı şekilde söyleseydin keşke bu kadar bozulmazdım dedi. A1 süslü açıkladım normal şekilde, son günlerde annem biraz sıkıştırmaya başladı falan dedim. Normalde sosyal medyayla ilgili hiç kavgamız olmamıştır biraz şaşırdım o yüzden ben de ne tepki vereceğimi bilemedim.

9 mart 2021 23:06

4. Iyi de o kadar zaman durmus yorum, neden sonradan sildiniz ki? Bunu kim olsa sorgular ve bozulur. Bu konuda siz haksızsınız.

Ailenize arkadasim diye iletmeniz en basindan beri olan bir durum ve sanitim erkek arkadasiniz da aile dinemiklerinizi biliyor. Bunu sonradan sorun etmesi sacma olmus.

9 mart 2021 23:10

5. Süslü kendisi önceden arkadaşımdı zaten, sonradan sevgili olduk, görüşmelerimizin daha rahat olması için sevgilim demedim yani ben de. son günlerde sevgililikle ilgili bir muhabbet oldu annem biraz sıkıştırmaya başladı dediğim gibi, zaten uzun zamandır görüşemiyoruz görüşmemize engel çıkmasın diye panikle sildim bir an görünce, tamamen düşünerek yapılmış bir hareket değildi yani.

9 mart 2021 23:13

6. Ona da anlatmıştım birkaç gün önceki mevzuyu, bu konu hakkında konuşuldu vs diye. Annem benim rahibe olduğumu düşünüyor biraz sanırım, yani böyle hissettirip baskılamaya çalışarak bu olaylardan uzak tutmaya çalışıyor kendince. Benim kızımın hiç öyle şeyleri yoktur zaten vs diyor insanların yanında, çok kızıyorum bu duruma ama şu an karşı çıkıp kavga etsem görüşmemize engel olabilir diye bi şey yapamıyorum. Erkek arkadaşımla bu arkadaş deme mevzusunu daha önce konuşmuştuk, söylesen daha iyi olur diye düşünüyor ama ben rahat etmeyeceğim için bir şey demedi sen nasıl istersen vs diye kaldı öyle.

9 mart 2021 23:17