sevgilinin ailesinin evinde kalmak ?

süslüler 3 senelik sevgiliyiz, sevgilimin okulu bitti askere gidecek. normalde onun olduğu şehirdeydim ama yatay geçişle çok uzak bir okula geçtim koronayla birlikle 2 senedir uzaktayız. ailesiyle ilk seneden beri tanışıyorum. askerden önce yanına gideceğim ve min 1 sene görüşmeyeceğiz. uçakla çok pahalı, otobüsle gidiş dönüş 500 tl ediyor. annem sabah git akşam gel diyor. ben bir gece kalmak istiyorum, ailesi de her zaman çağırır gittiğimde kal diye ısrar etmişleri de var. annem muhafazakar onu nasıl ikna edebilirim 23 yaşındayım bu arada. babam olmadığı için annem çok katı her konuda ama sevgilimle geçen sene tanıştı, onu seviyor biraz. sizce nasıl ikna edebilirim

1. o senin yanina gelse ve bir otelde kalsa, boylece 2 gun filan gorusmus olsaniz daha mantikli degil mi?

1 ağustos 2021 03:38

2. Kalma süslü bunu yapan arkadasım cok çoolk pişman. o da bir gün kalmıştı farklı sehirdeydıler sonradan çok fazla laf oldu . Hiç gerek yok anenn haklı

1 ağustos 2021 05:07

3. Eğer ilişki evliliğe gitmezse sorun yok ama giderse bu durumun dedikodusu çok yapılır. Anneniz haklı.

1 ağustos 2021 05:29

4. İkna edemezsin. Anne ben bir gece ucuz bir otelde kalayim de ve ucuz bir otelde kal.

1 ağustos 2021 06:18

5. Süslü bende diğer süslülerin yorumlarına katılıyorum.Şimdi gelmen yönünden davette bulunurlar işler ters giderse sen de çıkıp gelmiştin diyebiliyorlar bu durum genelde böyle sonlanıyor hiç kendini o duruma düşürme lütfen anneniz çok haklı.

1 ağustos 2021 08:02

6. Şuan ki duygu durumun kalmak onunla daha çok vakit geçirmek ve içinin sadece bu şekilde rahatlayacağını düşünüyorsun ama yapma buna benzer bir şey yapmış olarak söylüyorum kesinlikle yapma evlenecekseniz de evlenmeyecekseniz de yapma ilerde ne demek istediğimi anlarsın. Bu arada muhafazakar bir insan değilim.

1 ağustos 2021 08:59

7. Süslüler sorun şu ki butik otelde vs kalayım desem daha tehlikeli annem için sanki fuhuşa gidiyorum ve baskın yapılacak gibi tepki veriyor. Yoksa otelde kalmak daha rahat olur benim için de. Sevgilim buraya geldiğinde otelde kaldı. Beraber kalamadık yani dışarıda buluştuk.

1 ağustos 2021 10:09

8. Kalmayın, gidin dönün. Annen haklı. Bak benim 5 senelik bir ilişkim vardı, annesi bana bayılıyordu, habire arıyordu. Yok gel saçımı boya yok gel kahve içelim. Yazlıkları vardı çağırırdı giderdim, kalırdım. Anneme yalan söyleyerek başka arkadaşımın adını vererek gidiyordum kafama tüküreyim. Biz ayrıldık o melek kadın bir anda şeytan oldu arkamdan demediğini bırakmadı. Yok ben zaten oğluna kancayı takmışım onlardan çıkmazmışım, onun kızı edebiyle gezmiş evlenmiş ben onlara yatmaya gidiyormuşum hep. Elbette herkes aynı değil ama bilemezsin, sonradan çok sorun yaşama ihtimalin var. Riske atma süslüm git dön sonra

1 ağustos 2021 13:24