sevgilinin eski eşine mesajla boşanma sebebini sormak?

merhaba süslüler, 1 aylık bir sevgililik sürecinde olduğum ve daha önce 2 kere evlenip boşanmış bir sevgilim var. işler hızlı ilerliyor. geleceğe dair konuşmalar vs yaşlar ileri 34+ olunca niyet hep evlilik ciddiyetiyle şekilleniyor. esas mesele şu ki boşanma sebepleri enteresan. ilki çok garip bir sebep hiç birlikte olamıyorlar ve 3 yıl erkek tarafı bekliyor. 2cisi ise 1 sene sürüyor ve anlaşamamazlık sebebi ile bitiyor. şimdi ben bu eşlerden 2.sine mesaj atıp tarafsız birinden konuyu dinleyemediğimi birde sizden eğer mümkünse ve bir sakıncası yoksa onun nasıl biri oldugunu ve boşanmanıza sebep olan şeyleri öğrenmem mümkün mü desem garip kaçar mı? düşünmekten kafayı yicem çünkü. kafamda oturmayan şeyler var ve ondan aldığım bilgilere bi türlü tamanlamıyla güvenemiyorum. daha önce evlenmedim ve bu kadar kısa süre içinde ciddi düşündüğüm ilk kişi. hakkında bilgi alabileceğim hiçbir ortak arkadaşımız yok, akbarabalarıyla da görüşmüyor. açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. netten ilk eşini de buldum. 2. eşine mesaj atayım dedim başlangıç olarak. ne olur akıl verin kızlar? mesaj atayım mı ve konuya nasıl girmeliyim? karşodaki kişiyi de huzursuz edip rahatsız etmek istemem ama başka çarem yok gibi.

1. yani karşı tarafın yerine koysanız kendinizi. Ne olursa olsun eski eşinizin yeni sevgilisi size yazıp neden boşandınız nasıl biri evlenmeyi düşünüyoruz da yazıyor. Eski eşi geç sevgiliniz yazsa mesela.

21 kasım 2019 21:44

2. evet garip kaçar, ne münasebet. güvenmiyorsanız evlenmeyin.

21 kasım 2019 21:44

3. geçen ay soru açan süslü müsünüz? herkes size topuklayın derken siz adama doğru mu koştunuz süslü? kendinizi böyle bir hareketle ne kadar küçülteceğinizi hiç düşündünüz mü?

21 kasım 2019 21:45

4. Hayatimda duydugum en sacma fikir. Bosanmis bir kadinim. Biri beni stalklayip bulsa ve eski esim hakkinda neden bosandiniz diye soru sorsa ilk yapacagim sey kadini engellemek, ikinci yapacagim sey de hic istemesem de eski esimle muhattap olup sevgilini benden uzak tut diye cemkirmek olur. Okurken sanki bana yapilmis gibi rahatsiz oldum ya gercekten insanlara annesinin, babasinin, kardesinin bile oyle damdan duser gibi sormamasi gereken ozel hayata dair bir soruyu hic tanimadiginiz birine nasil sorabilirsiniz ki? 1 aydir tanidiginiz kisiyi tabii ki evlenecek seviyede iyi taniyamazsiniz. Bir sure flort edin tanimaya calisin yani illa 15 gun icinde evlenmek zorunda degilsiniz bu ne telas?

21 kasım 2019 21:46

5. Inanılmaz saçma olur bence hiç kalkışmayın, azarı ya da engeli yer oturursunuz

21 kasım 2019 21:50

6. biri bana yapsa koştur koştur eski eşime yetiştirir bir de üstüne bulduğun kadına bak diye dalga geçerdim herhalde.

21 kasım 2019 21:52

7. şaka mı bu ya umarım troll falansınızdır. değil eski eş, eski sevgilimin yeni sevgilisi tutup da “ nidin iyrildiniz şiphilirim vir di, o nisil biri” dese benden alabileceği en kibar cevap “sanane hadsiz” olur. anında da gider eski eşime söylerim. seninkinin seninle ilgili şüpheleri varmış ahahah benden uzak tut şunu probleminizi kendiniz çözün derim.

21 kasım 2019 22:04

8. bir de "evleneceğim adama güvenmiyorum, eski karısına güveniyorum" meselesi var tabii.

21 kasım 2019 22:06

9. Ondan aldığım bilgilere tam anlamıyla güvenemiyorum demişsiniz daha ne, adama güvenmezken kadına mı güveneceksiniz. 2 kez boşanmış, boşanma sebepleri sizin tarafınızdan bile anlaşılamamış bir ilişkiye girmeyin derim siz de 3. Olursunuz.

21 kasım 2019 22:09

10. 34+ Yaş sosyal zekasına sahip birinin soracağı soru mu bu ya?

21 kasım 2019 23:58