sevgilinin eski sevgilisini instagramda aratması aldatma değil mi?

süslüler sevgilim eski sevgilisini aratmış instadan. kızım profili kapalı. beni darlamıştı engelle eski sevgilini diye şimdi kendisinin yaptığı ne

1. Aldatma sayılmaz bence. Herkes bakıyor meraktan sırf

3 kasım 2018 02:00

2. ilkokulda hoşlandığım çocuğa bile bakıyorum ben arada. insan bu merak eder.

3 kasım 2018 02:04

3. Kızlar ilkokulda aşık olduğum matematik hocama bakıyorum siz ne diyosunuz ahahahahah Allah affetsin

3 kasım 2018 02:05

4. Diğer süslülere katılmıyorum, eskide geçmişte kalmış birini neden merak edeyim ? Bence aklı kalan, merakı taze kalan biri açıp bakar ne yapıyor ne ediyor diye.

3 kasım 2018 02:12

5. bence güveni sarsar ya bir tık. sana öyle diyip kendinin öyle yapması da komik. sen de ona desene neden engellemedin diye. ben bozulurdum açıkçası.

3 kasım 2018 02:13

6. Bence sonuna kadar haklısınız. Bu kendine yapılmasını istemediği şeyi karşısındakine yapan erkek kadar pis bir şey yok. Hem olay çıkar eski sevgilini engelle diye, hem kendin git arat. Merak falan etmeyecek arkadaşım, niye eski sevgilini merak ediyorsun.

3 kasım 2018 02:25

7. 4. Anonim sadece merak eddbılır ınsan bi şey hissetmekle asla alakası yok

3 kasım 2018 02:31

8. Aldatmak değil ama hoş bir davranış değil. Özellikle eski sevgilinizi engelle diye darlayıpta sonra eski sevgilisini aratması etik bir davranış değil. Siz de onun görebileceği şekilde engeli kaldırıp aratın eski sevgilinizi bakalım. Empati kuramıyorsa zorla kursun bakalım bi, nasıl hissediliyormuş. İnsan aptal yerine nasıl konuluyormuş bir tatsın.

3 kasım 2018 02:59

9. Yani, şimdi sevgili var sevgili var. Meraktan bakmış olabilir. Ama size engelle diyip böyle yaparsa çifte standart.. öyle bir dünya Yok tabii ki..

3 kasım 2018 03:07

10. aldatma değil merak da edebilir , ama neden ? nasıl geldi aklına yani. acaba o da benim gibi mutsuz mu hala diye mi baktı ? yoksa benden sonra kendine ne katmış değişmiş mi diye mi ? özlem mi var öfke mi ? ben konuşurdum açık açık yalan söylemeyecek biri ise dinlerdim onu. yaptığı aldatma veya anorml bir şey değil, sadece rahatsız edici.

3 kasım 2018 03:35