sevgilinin eski sevgilisini stalklamak

Merhaba kızlar. Manyak gibi sevgilimin benden önceki sevgilisini stalklıyorum. Kız sevdiceğimle aynı sınıfta ve bence inanılmaz güzel. Kızın bir de zengin sevgilisi var şimdi. Allahım yarabbim kızı kıskanmaktan uyuyamaz oldum. Beni kurtarın bu dertten. Stalk batağına düştüm :(

1. Kankim tek diyeceğim şey Allah kurtarsın.

18 ekim 2016 00:35

2. Ay bunu bende yillardir yapiyorum manyak miyim neyim. Kiz cok guzel asiri guzel turkiyede gordugum en guzel kizlardan biri surekli kendimle kiyasliyorum. Kurtulamadim bi turlu sosyal medya hesaplarina acip acip bakiyorum merak ediyorum hayatini nedense. Yalniz degilsin bacim:d

18 ekim 2016 00:46

3. Durum can sıkıcı görünüyor ama allahtan benim gibi "sevgilinin yeni sevgilisini" stalklamiyorsun. Benim kız da çok güzel bide ya. Sevgilim de değil gerçi eski demem gerekirdi dimi. Hiç stalklamak istemiyorum ama elimde değil bağımlılık yaptı resmen bana da. Zor :(

18 ekim 2016 12:16

4. Eski sevgilinin yeni sevgilisini stalklamak cok daha kötü evet :( en son anneme söz verdim bir daha bakmak istedigimde hep aklıma sana verdigim söz gelecek diye.

18 ekim 2016 15:14