sevgilinin kız kardeşi hakkında sizin ilişkileriniz nasıl kız kardesleriyle?

süslüler sevgilimin kız kardeşini hiç sevmiyorum. patavatsiz bir kadın. bir şey söylüyorum " ay lutfettin " tarzı laflar kullanıyor yapici degil yikici devamlı beni bozmaya calisiyor kendisine de iyi davrandim hep naber nasilsin diye sordum. sevgilimle de çok samimi maalesef devamlı yaninda kendisini sevmedigimi ona soyleyemiyorum. siz ne yapardiniz ya. sevgilime o gelmesin diye söylemek de istemiyorum. bir de bekar olduğu için devamli sevgilimin evinde. evlilik öncesi keşke tanışmasaydik diyorum. sizin ilişkilerinizde durum ne ben bu kadınla kesin kavga ederim ama susuyorum. böyle bir şey yaşayanlar var mı?

1. İyi davranıp naber nasılsın diye sormak

1 haziran 2019 12:18

2. sevgiline onunla başbaşa kalmak istediğini, ona süprizler yapmak istediğini ve kardeşini "çok sevsen bile" birlikte tek çatı altında kalmak istediğini söyle... maalesef köprüyü geçene kadar ayıya dayı deniliyor... tatlı dille her şey çözülür sen inat yaparsan ve üstüne gidersen her şey kötüye gider. her şeyin adabı vardır, yılanlığın bile swh

1 haziran 2019 12:20

3. abimin sevgilisi gibisiniz. benim arkadaşlarımla olan sohbetlerimi arkadaşlık ilişkilerimi kaba buluyordu o da. kendisi bir piremsesti çünkü. kızlarla gülüp eğlenmemiz kaba geliyormuş haspam.

1 haziran 2019 12:21

4. Anonim 5 benim durum farklı yalnız ben kendisiyle ve arkadaşlık ilişkileriyle ilgilenmiyorum bana davranışları ilgilendiriyor.

Sevgilimle evde yalnız kalcaz kadın gitmiyor evine üstelik evi var. Tam seviselim diyoruz hani seni evine bırakalım demesek gitmiyor evden.

Ne konustugunu bilmiyor. Ve sevgilimle evlenmeyi dusunuyoruz ilerde de bu böyle olur mu bilmiyorum. Sevgilim de o biraz dusuncesiz zaten diyor.

1 haziran 2019 14:15

5. bunu sevgiliniz düşünsün siz değil. az geride durmayı bilin.

2 haziran 2019 10:51

6. Az geride durmayı bilin ne demek? Aynı senin gibi bir durum içindeydim. Kızkardeşi ilişkinin başından beri beni istemedi, onaylamadı. Evlenmeye karar verdiğimiz süreçte aynı evde yaşamalarına rağmen en son onunla tanıştım. Yediğim lafların haddi hesabı yoktu. Her seferinde o öyle onu öyle kabul et dedi tüm ailesi. Evlendiğimizin ilk haftası gözümde yaş kalmadı ağlamaktan. Yaptıkları neticesinde kızkardeşi ile görüşmüyorum, eşim konuşuyor, görüşüyor ve hala ilk fırsatını bulduğunda bana laf sokmaya devam ediyor. Saygıdan, güleryüzden hiç taviz vermedim. Ama düğünden sonra herkes kendi ilişkisini kendisi ayarlar, benim atacak adımım kalmadı diye görüşmeyi kestim.

2 haziran 2019 11:08