sevgilinin tanımadığı birçok kızı takip etmesi ?

belli sayıda takipçileri olan birçok kızdan bahsediyorum ve gerçekten çok güzel kızlar. fotoğraflarını beğeniyor ama mesela sadece kızların olduğunu fotoğraflar. kızlar kitap manzara vs paylaştıklarinda beğenmiyor. ne yazık ki üzülüyorum söylediğimde sildi ama bilmiyorum gerçekten üzüldüm her güzel kız gördüğümde hala neden benimle beraber diye düşünüyorum o ise sildiği için tüm sorunun bittiğini düşünüyor

1. Sen söyledin diye sildi ama ne malum stalklamayacağı. Güven sarsıcı bir durum.

3 ekim 2018 01:05

2. neden hala benimle beraber denilecek bir şey yok seni istemiş ve seninle beraber ve sen istediğin için silmiş. adam önceden böyle biriymiş, huylarından hoşlanmıyorsan nasıl sevgili oldun?

3 ekim 2018 01:10

3. Sevgili olmadan önce huylarını bilmiyordum çünkü

3 ekim 2018 01:17

4. Bence sildiği için sorunun bittiği falan yok bu nasıl saçma bir zihniyettir ya. Resmen doyumsuzluk başka bir açıklaması yok. Hem karnım doysun, hem pastam dursun oh ne güzel hayat be. Umarım bu birliktelik seni daha fazla mutsuz etmez süslüm,özgüveninin kırılmasına müsade etme böyle bir şeyi haketmiyorsun.

3 ekim 2018 01:46

5. Birkaç şey söylemeye geldim, umarım bunları söylemekle hata etmiyorumdur. Benim de sevgilim böyle biriydi, flört ederken de farkedip soğumuştum onu tanıyınca geçti ve zamanla azaldı, oldukça rahatsız olduğumu söylüyordum başlarda tartıştık sonra tamamen bitirdi eklemiyor beğenmiyordu ama benim içimde hep bi güvensizlik oldu o bişi yapmasa bile. Çok gereksiz bir durum. Geçen gün bitirdik ve bugün yine bir sürü kızı eklemiş, tanımadığı, çok takipçili. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten mide bulandırıcı.

3 ekim 2018 01:59

6. Benim 7 senelik ex de boyleydi. İnstadan begenmekte ne var derdi 25+ yasinda bu arada. Benim fotom olsa begenmezdi ehh begendigimde begeniyorum derdi ama milletin tanisin tanimasin neredeyse her fotosunu begenirdi. İlk basladigmizda daha instagram diye bir sey yoktu yani basta eskiden bahsediyorum. Sonra instagram cikti, normal bir insan gibi kullanirken 5. Yilimizdan snra like4like gibi boyle sacma hareketlere basladi.

Bin kere konustum ama bisi degismedi. Sonra ayrildim. Bosuna sabretmisim. Sunu gordum ki bu tarz insanlar hep öyle olmaya devam ediyor. Gercekten seni seven insan tanimadigi (manken, ünlü vs olmayan) kizlari takip edip her fotosunu begenmez. Bi arayis icinde oldugu belli

3 ekim 2018 08:27