sevgilinin yakın kız arkadaşı? ?

soruyu yoruma yazacağım da daha önce böyle insanlara denk gelenler hikayelerini anlatabilir mi ya. ben de bir saf salak olarak nasıl davranmam gerektiğini ve sonuçlarını öğrenirim belki

1. Süslü ben seni anladım. İş senin sevgilinde bitiyor izin vermese bu şekilde konuşamaz veya sana yeterince saygı duysa arkadaşına tepkisini sert bir şekilde gösterir. Benim bir sürü erkek arkadaşım var hepsi sevgilime saygı göstermek zorunda. Aynı şekilde sevgilim de onlara. Bence senin sevgilinde iş yok, yol yakınken ayrıl derim

21 mayıs 2020 00:34

2. ihtiyaçlarımızı dile getirmeyi kim kezbanlık olarak etiketlediyse erkeklere en büyük hediyeyi verdi gerçekten. kızım çıkarsana sesini biraz. dişli ol ya azıcık.

21 mayıs 2020 00:34

3. Bu arada erkek arkadaşım da birkaç kez uyarmıştı onu, bu kadar samimi davranışlarda bulunmaması konusunda - sarılıp öpmek işte - kız da arkadaşız ya işte sevgilin mi kızıyor be kezban mı bu diye tepki vermişti, öf bilmiyorum ya abartıyor muyum ben

21 mayıs 2020 00:35

4. Bu sitedeki herkes geri zekalı ya ciddiyim. Her şey açık değil mi? Ben erkeklerin bu kadar saf olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın :d

21 mayıs 2020 00:35

5. Bence düşünceni dile getir süslü,sevgilinin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum..Seni rahatsız eden bir durum var ortada sonucta,haksız yere konuşmuyorsun

21 mayıs 2020 00:36

6. Haklısınız aslında ben sadece uzun bir ilişki olduğu için çabalamaya çalışıyorum sanırım, bu salaklığı bırakmam lazım

21 mayıs 2020 00:36

7. Erkek arkadaşın flörtleşiyor. Bu arada gözümün önünde bir kızın durduk yere sarılıp sevgilimi öpmesi mi...saygı çerçevesinde fakat hoş olmayan şeyler yaşanırdı.

21 mayıs 2020 00:39

8. tepkini koymak için kızın büstiyeri çıkarıp fotoğraf atmasını mı bekliyorsun anlamadım ki kakskakd. ben normalde arkadaş grubumda "geniş" olarak nitelendirilen biriyim ve anlattıkların beni bile baya rahatsız etti. kız da "sevgilin kezban mı yeaa" diye kanka ayağı g*t ayağı takılıyor, yürüyor mu tam bilmem ama ilgi görmek istediği belli. sonu kötü bunun, sevgilin o kıza gider demiyorum ama bir şey yapmazsan kızın bu tavırlarıyla aranızı bozacağı belli.

21 mayıs 2020 00:39

9. Canım süslüm erkek arkadaşınız da kızı uyarmış takdir ettim bunu. Kızı görmeden kendisinden nefret ettim. Bence tepkinizi net şekilde ortaya koyun hiç çekinmeden. Ya erkek arkadaşınız bu kızla ilişkisini kessin ya da siz konuşun kızla. Tabi ki arkadaşı olabilir ben de asla konuşma onunla demem ama böyle bir durum haricinde geçerli bu dediğim. Daha tecrübeli süslüler vardır yorumlarını ben de bekliyorum. <3

21 mayıs 2020 00:41

10. Hepiniz haklısınız zaten hep ben çabalıyorum işte, hep saf salak olan ben olduğum için biri yüzüme vurmadan böyle anlayamıyorum sanırım. Arkadaş çevrelerine o kadar uzağım ki dile getirirsem arkadaşlarıyla da arası bozulur diye hep alttan alan ben oldum, dediklerinize uyup konuşayım onunla bi

21 mayıs 2020 00:43