sevgiliniz seks zamanında kıllı ya da kılsız olmanızı önemsiyor mu?

aşırıııı uzun kıllar değil de, ne bileyim jilet yapmışsınız da üstünden bir hafta geçmiş gibi

1. ben bir hafta geçince kıllı oluyorum yalnız

10 ağustos 2019 01:42

2. ben cekiniyorum fakat kendisi bana benim kilimdan tuyumden rahatsiz olmuyorsan ben neden seninkinden olayim ki demisti, biraz daha astim bunu ama hala cekincem var

10 ağustos 2019 01:44

3. Seninki ne seviyor süslü onu söyle.....

10 ağustos 2019 01:44

4. Anon2 benimki de fazla takıyor o yüzden sinir oluyorum.

10 ağustos 2019 01:45

5. lazere git süslü

10 ağustos 2019 01:50

6. jiletten 1 hafta sonra gayet uzuyor benim kıllarım. yumuşak tüy gibi olsalar sanırım almazsın, o da takmazdı pek ama çok sert olduğu için ben kendim alıyorum zaten. kıllı halime denk gelmedi hiç, ne kadar önemsiyor bilmiyorum ama hoşuna gitmeyeceği lesin

10 ağustos 2019 01:54

7. süslü benim için büyük sıkıntı bu konu. çünkü kendime diyorum ki bir jilet gir banyoya beş dakikada hallet. sonra çok konforsuz olduğu aklıma geliyor jiletle aldıktan sonra seks yapmaya kalktım resmen acı cektim. tahriş ve ten tene değdiğinde ter de varsa oluşan acı hissini tarih edemiyorum. isteksizmiş gibi yaparım muhtemelen daha almamışsam. ileride bana lazer şart :/

10 ağustos 2019 01:56

8. Henüz o kadar ileriye gitmedik ama pislik çocuk peşin peşin söylüyor kıl sevmediğini hiçbir yerde. :(

10 ağustos 2019 03:32

9. yani ben sürekli jiletle alıyorum çok uzamıyor ama o bir kaç cm olmasını umursayan görmedim 20 yaşındayım az ilişkim oldu ama sonuçta partnerlerim de hep bu yaşlardalardı ona rağmen lafı geçmedi

10 ağustos 2019 18:39

10. ben buz lazer epilasyon yaptırıyorum 1 yıl gibi bir zamandır azalma ve incelme var fazlasıyla ancak tam olarak bitmedi. ayda bir seansa gidiyorum arada kontrol oluyor. keyfim istemediği zaman aksatıyorum falan. aksatma zamanlarımda ince ince çıkıyor. ilk seferinde çekindim ama sevgilim normal karsıladı oral da yaptı gayet zevkle. ki zaten olması gereken buydu biz bazen gereksiz takıntı yapabiliyoruz.

11 ağustos 2019 13:49