sevgiliniz sizden pavyona gitmek için izin istese ne tepki verirsiniz?

şaka gibi ama yaşandı, arkadaşları gidecekmiş bunu da davet etmişler. bir de espri yapıyor merak etme kons çağırmam ehehe diye. hiç öyle kıro bir tip de değildi şok oldum ya. 8 aydır sevgiliydik bunu söylediği için ayrıldım, arkadaşım fazla tepki vermişsin merak etmiştir sadece diyor fazla mı abartıyorum ben

1. Ayrılmak biraz fazla olmuş ya olabilir böyle şeyler biraz rahat olun ne olacak? Sanki kadına gideceğim demiş. Siz yurtdışında diyelim ki striptiz klübe gitmek istediniz sizden ayrılması mantıklı geliyor mu? Ayrılmak istese ne düşünürsünüz?

29 temmuz 2023 22:46

2. Ayrılırım. Gönül rahatlığıyla gitsin diye

29 temmuz 2023 22:46

3. Arkadaşlığını gözden geçir ss . Kendi kocaları sevgilileri pavyon dese ne yapacaklardı acaba "ay canım merak etmiş beraber gidelim" mi diyeceklerdi :d

29 temmuz 2023 22:52

4. a3 sen biraz farklısın sanırım ya, çok etkilendim ne kadar da modern bir insan. al vallahi bütün erkekler senin olsun, pavyondan topla ama bu durumda da soru sahibini haksız göremezsin imdat ya

29 temmuz 2023 22:55

5. A6 teşekkürler, ama ss sence kendini tamamen haklı görse buraya bu soruyu yazar mi bir düşün? Pavyona gitmesi kadınların kucağında olması anlamına gelmez, giderken eğer herhangi bir kadınla bir yakınlığın olduğunu duyarsam biter diye baştan uyarırsın. Ankaralilarin pavyon kültürü vardır mesela en efendisi bile gider. Abuk subuk şeylerden ayrılıp sonra burada nasıl geri döner diye soru soruyorsunuz ama. Biraz aklinizi kullanın.

29 temmuz 2023 22:59

6. Linç edileceğim ama ben sorun etmezdim shshsh dediği gibi kons çağıracak hali yok öteki türlü de gece kulübünden bile daha güvenli bir ortam. gece kulübüne gitmesi de sorunsa bilemem tabi

29 temmuz 2023 23:03

7. a3 yok kanka nasıl döner diye soru açmam ama istersen sana paslayabilirim baya iyi anlaşırmışsınız gibi geldi bana :d

29 temmuz 2023 23:04

8. Ss taviz tavizi doğurur fazla rahatlık iyi değil. Gavatlıktansa Yaşasın yobazlık

29 temmuz 2023 23:05

9. Ss bende var sağol asgsgs. Ama senin işin bu kafayla çok zor benden söylemesi.

29 temmuz 2023 23:06

10. bugün pavyona gitmek için izin isteyen yarın öbür gün eskort için de izin ister. ''aşkım ben sikmicem ki arkadaşım sikerken alnını silicem.''

süslü peki sen ayrılınca ne yaptı özür falan dilemedi mi? kendini affettirmeye çalışmadı mı?

29 temmuz 2023 23:10