sevgiliniz sizinleyken kızlara bakıyor mu?

2-3 saniyeliğine de olsa güzel bir kıza alıcı gözle baksa naparsınız? geçen gün ayakta dururken yanımızdan güzel bir kız geçti çaktırmadan arkasından baktı, özgüvenimi düşürüyor bu durum. sizce napmalıyım?

1. Ayrıl

26 eylül 2021 13:13

2. Sende yakışıklı erkeklere bak.

26 eylül 2021 13:14

3. Bu olay ozguvenini dusurmek yerine, ayrilman gerektigi bilincini yaratmaliydi ama bilirsin. O an orda bozsaydin keske ne bakiyosun diye.

26 eylül 2021 13:14

4. Ben de bakarım  güzel kıza/erkeğe ama arkamı dönüp de bakmadım hiç. Biraz taciz artık bu bence. Geçer bakarsın ne diye dönüp de bakmaya devam ediyorsun

26 eylül 2021 13:15

5.  bir defalık bir şeyse olabilir belki, gerçekten olağanüstü güzel ya da yakışıklı birini görünce insan 2-3 sn ister istemez bakıyor.

ama mesela her geçen hoş kızı süzüyorsa asla eğitilmez o yavşak, ağzına sıç ve ayrıl.

26 eylül 2021 13:15

6. Bunu ben de yaşadım süslü, en kafa rahatlatıcı çözüm ayrılmak. Uyarsan yine aklının köşesinde bakma isteği olucak içinden geliyor sonuçta ve bu normal bir bakma değil söylediğiniz kadarıyla. Hepimiz yakışıklı birini gördüğümüzde bakarız ama alıcı gözüyle değil ya da dönüp bakma şeklinde değil.

26 eylül 2021 13:16

7. Önceki sevgilim bakıyordu ve beni aldattı

Şimdiki sevgilim bakmıyor ve çok mutluyum.

26 eylül 2021 13:17

8. 2-3 saniye bakması sıkıntı değil bence. İnsan anlık olarak takılabiliyo, ben de hem güzel kadınlara hem yakışıklı erkeklere bakıyorum beğeniyle. Ama gözünü dikip incelemesi kavga sebebi, sürekli tekrarlaması ayrılık sebebi.

26 eylül 2021 13:19

9. Ben olsam hiçbirşey yapmazdım bir süre. Tepki verip uyarırsanız özgüven düşüklüğünüzü anlar. Karşı tarafa da daha önemliymis hissi verirsiniz. Karşı taraf dediğim örnekteki diğer kız mesela. Bi süre izlerim baktım hep aynı devam ediyor ayrılırdım. Çünkü böyle erkekler uyarmakla falan değişmiyor. Karakter meselesi yani.

26 eylül 2021 13:42

10. Baktı bir kere. Cuma akşamı. Kırmızı ışıkta durduk bi kız geçti güzel de biriydi. 2 saniye falan baktı hop buraya dön dedim güldük geçtik. Yani süslüler sürekli bakıyorsa ayrılmak elbette çözüm ama birkaç saniye bakıyorsa bir sorun görmüyorum. Gerçekten çok yakışıklı bir adam görünce biz bakmıyor muyuz sanki :) ben de bir kere bakmıştım ama bu aldatmak için değil adam gerçekten dikkat çekiyordu yani. Öyle baktım 2 saniye geçtim.

26 eylül 2021 14:20