sevgiliniz ve eski sevgilisi birlikte çektikleri fotoğrafları silmese rahatsız olur musunuz?

sevgilimle bir yıllık ilişkimiz var. kendi hesabında eski sevgilisiyle gittiği mekanlarda birlikte çektikleri fotoğraflar duruyor şöyle kızın yüzü görünmüyor ama saçı kolu bacağı veya arkadan kafası fotoğraflarda duruyor. 10 gönderisi var 7si böyle. kızın profilinde ise direkt fotoğrafları duruyor. kıza tabii ki bişey demem ama rahatsız da oldum. bilmiyorum uzun zamandır kafaya takıyordum ama son zamanlarda daha çok takmaya başladım. fotoğrafları 2021-2022 arası bu arada o tarihlerden kalma. siz nasıl hissederdiniz?

1. Ben telefonumda duran hic bir fotoyu silmiyorum ama sosyal medya baska. Ayrildigimiz an silerim ve baskasini da gormek istemem rahatsiz olurum. Sizin de olmaniz bana gore normal.

20 temmuz 2024 23:58

2. kızın profilinde el ele tutuştukları, birlikte denize gittikleri, sevgilimin dizinde yatarken olan fotoğraf var direkt benimki görünüyor. diğer fotoğraflarda ise yine benimkinin kolu bacağı kafası görünüyor. sevgilimin fotoğraflarında kızın kolu bacağı arkadan saçları görünen fotoğraf var 7 tane. bir de altlarında şarkı sözleri yazılı djsjsjsj. bilmiyorum süslüler anıdır falan da rahatsız oldum ben. hayatında ben varım niye kaldırmıyo ki

20 temmuz 2024 23:59

3. a3 ne diyebilirim ki? kıza kaldır diye mesaj mı atayım saçma olmaz mı erkek arkadaşımın profilinde duranlar beni üzüyor ama ben varken kaldırmadıysa benim zorumla kaldırması bir anlam ifade etmiyor. ben sinirleniyo muyum evet bir kere dile getirdim ne önemi var ki dedi bir daha söylemedim. benim üzülmeme önem verseydi silerdi, ben ister istemez soğuyorum böyle durumlarda insanların davranışlarını biz değiştiremeyiz bence

21 temmuz 2024 00:04

4. süslü kızla iletişimi keseli 2 yıl olmuş benim bildiğim kadarıyla 2022 yazında ayrıldılar sonradan temas oldu mu bilmiyorum. ara sıra kız hakkında bir şeyler anlatır canımı sıkar hatta. bazen onu unutamamış olduğunu düşünüyorum

21 temmuz 2024 00:08

5. yani kıza gidip yazmaz kız zaten bunu engellemiş her yerden ama fotoğraflar duruyor ilginçtir ki

21 temmuz 2024 00:09

6. Ağzına sıçarım bu arada ya kızdan bana ne gerçi onun silmemesi de aşırı saçma ama sevgilim diyorsan bana saygı duyacak bir sene olmuş ama yeteri kadar sevgi oluşmamış gözü görmezdi siler geçerdi

21 temmuz 2024 00:09

7. Sevgilinizin burcu yengeç ya da boğa mı?

21 temmuz 2024 00:10

8. a4 burcu yengeç nasıl bildin süslü

21 temmuz 2024 00:14

9. var süslü hatta beni tam sevmediğini bile hissediyorum meseleleri konuşarak çözebileceğim biri değil maalesef en sevmediğim yanı bu. hep kafasına buyruk hareket eder kendi hatalı da olsa konuşmak yerine bana trip atıyor çoğu zaman bir kaç kez anlaşamadığımız konuyu açtım ama dinleyip anlamak veya çözüm bulmak yerine trip atıp sallamadı ben de onunla bir şey paylaşmıyorum içime atıyorum. bu olaylar sanırım böyle birikince bende soğuma oldu ilişkiden soğudum son zamanlarda

21 temmuz 2024 00:16

10. Ex takıntılı oluyorlar diye biliyorum süslü o yüzden sordum bir de trip atıyor falan demişsiniz şimdi cuk oldu Allah'ın libido killerları ya. Valla mağaramızda mutluyuz silecek o fotoları madem bu kadar bir önem ifade etmiyor silsin

21 temmuz 2024 00:19