sevgilinize bir şeyler aldırıyor musunuz?

ısmarlama, ben ödeyeyim bu sefer şeklinde konuşmuyorum. direk aldırmak, bir şey seçip kasada sevgilisine ödetmek. etrafımda o kadar çok örneğini görüyorum ki. yapan arkadaşlarım var, alışverişe beraber çıkıp “aldırıyorlar”. az önce yaşadım, gratiste bir kız bir sürü şeyi attı sepetine erkek arkadaşı da ödedi (150 tl). bu bana aşırı ters, asla yapamam 20 liralık yemeği de ödemesini istemiyorum mesrla. kahve falan ısmarlayabilir. siz ne düşünüyorsunuz normal bir durum mu? amacım kaos yaratmak değil cidden merak ettim.

1. asla aldırmam

13 eylül 2019 13:06

2. Sevgilisi olduğunu nerden anladınız

13 eylül 2019 13:09

3. Aldıran ve bunu kar sayan net varoştur.

13 eylül 2019 13:09

4. Ayni soruyu ikinci kez soruyorsunuz?

13 eylül 2019 13:09

5. aşkım aşkım diyordu sürekli, ordan anladım.

yemin ederim ilk soruşum, daha önce görmedim soru cevapta.

13 eylül 2019 13:11

6. Kendim böyle bir şeyi asla isteyemem fakat bazen birlikte alışverişe çıktığımızda bir şey beğeniyorum içinden geliyor hadi ben alayım diye ısrar edince kırmıyorum çünkü ben de aynısını yapıyorum. Hediye seçmeyi ikimiz de beceremediğimiz için bu şekilde hallediyoruz hediye işini. Ama ben seçip seçip al öde diye asla söylemem

13 eylül 2019 13:11

7. Herkesin kendi hayatı, pardon ama size ne? Belki ödemeyi kendi istiyor, belki bişeyin yerine sana şunları alayım dedi, belki borcu vardı belki erkek arkadaşı bile değil. Ya da sadece ödedi, bu sizi neden rahatsız ediyor bilmiyorum 7 senelik ilişkim var o bişey alır ben öderim ben alırım o öder o an kimin maddiyatı daha rahatsa o öder, sen ödedim ben ödedim muhabbeti de olmaz ikimiz de paramızı kazanan bireyleriz. Saçma sapan düşüncelerle boğuşmayın, 3 günlük kız arkadaşına da gratis ten 150 tl lik alışveriş yapan erkeğin de tamamen kendi sorunudur. Bu soruyu görmekten çıldırcam artık bayılıyosunuz insanların hayatına burnunuzu sokup yargılamaya.

13 eylül 2019 13:16

8. düşüncelerinizi merak ettim, ben aldırmıyorum bana ters dedim. hakaret etmedim, nasıl yaparlar???!!!, bunu yaptıran şudur budur demedim. ne düşündüğünüzü merak ettim size de diğer söyleyenlere de teşekkürler. saldırmanıza gerek yok.

13 eylül 2019 13:24

9. Ahahahh ömrü boyunca erkek arkadaşıyla karşılıklı jest yapmamış, hediye almaMış tipler kıskançlıktan varoş diyor mecbur. Asıl varoşluk milletin aldığını verdiğini, kimin ne ödediğini dedikoducu mahalle teyzeleri gibi dikizlemekte bence.

13 eylül 2019 13:34

10. Ya kız ne sormuş cevaplar ne alaka. Yok ortak hesabımız var, yok ay sonu beraber ödüyoruz vs. Kız diyor ki Direkt aldırmak yapıyor musunuz, ben şunu beğendim bana alır mısın, mağazada bir şey alırken karşıya ödetmek.. Yaptırmak aldırmak yani.

13 eylül 2019 13:37