sevgilinize takip ettiği kızları soruyor musunuz?

süslüler sevgilimle 8 aydır beraberiz. güzel giden bir ilişkimiz var. şu zamana kadar güvenimi sarsacak herhangi bir hareketi olmadı. fakat işi gereği yurtdışında şu an. 8 aydır hiç kimleri takip ediyor, takipçi sayisi ne falan asla bakmamiştim. bundan birkaç hafta önce birini sormdum ilk defa o da açiklamişti ama sorduğuma pişman olmuştum. bir daha sormayacagim diye söz vermistim kedime ama 2 gün evvel tekrar bakayim dedim. 1 kızı takip etmiş yabancı bir kız. 600 takipcili ama 300 takip ettiği olan bir hesap. kız bunu takip etmemiş ama. kızı başka hesaplardan takip ettirdim herkesi reddediyor ama sevgilimi kabul etmiş delirecem. sizce bunu yins sormalı mıyım, çok mu takıntılı görünürüm? yoksa sessizce izlemeli miyim? siz olsaniz neler yapardiniz? saygı çerçevesinde önerilere açığım

1. Ben sorarim valla ama size bir akil veremem.

19 kasım 2020 00:16

2. Teşekkürler anonim1 süslüm

19 kasım 2020 00:17

3. süslü valla verecek önerim yok, ama bence üstüne kafa yormakta haklı olduğun bir konu ya. bulunduğu ülkeden edindiği normal bir arkadaşı falan olsa neden geri takip yapmamış kız? sizin takip ettirdiğiniz insanların takip isteğini kabul de etmediğine göre bağlantı kuramadığı, pek bi alakasının olmadığı kişilerin isteklerini kabul etmiyor gibi. bir de hislerinize güvenin, aldatıldığınızı düşünüyorsanız çook yüksek ihtimalle aldatılıyorsunuzdur. :(

19 kasım 2020 00:19

4. Anonim3 süslü aslinda fiziki olarak aldatildiğimi düşünmüyorum ama bu kadına sanki hayranlık duymuş da eklemiş gibime geldi. Yani icraate geçmez ama kadını beğenip ekledi gibi hissediyorum. Off sorsam bi dert sormasam bi dert. Aralık ayinda gelecekti yüz yüze sorarim diyordum ama bu pandeminin patlamasindan dolayi gelemeyecek gibi duruyor :( bi yandan diyorum ki takintili gibi görünme sorma, bi yandan da diyorum ki içinde kalacagina sor gitsin kendi kendini yeme :(

19 kasım 2020 00:51

5. Sevgilinizin profilinde sizinle fotoğrafı yok mu

19 kasım 2020 02:25

6. Süsluler sevgilimle fotomuz yok instagramda ama bu benimle alakali. Çok ortak çevremiz var diye istemedim (annemin kulağina gitmesin falan diye) annem cok kati bu konularda. Sevgilimden haberdar fakat elalem ne derci olduğu için kimse bilsin istemiyor. Yakin arkadaslar görecek sekilde ayarliyoruz storyde paylasiyoruz ikimizde.

Aslinda bence de normal olmali bunu sormak ama bir önceki soruşumda kendimi cok kotu hissettim. Bu da bir çeşit manipulasyon muydu acaba? Bana demisti ki ben yarin obur gun işyerinden biriyle takiplestigimde de mi sorun edeceksin. Halbuki anlamiyor benim derdim ne idugu belirsiz kadinlar olmasi. Galiba soracam susluler ama o anı cok iyi ayarlamam lazim

19 kasım 2020 11:12

7. Ya ahahahah beni nasıl hemen tanıyorsunuz :d evet gercekten o benim. Bu süslüler birer ajan :))

19 kasım 2020 17:02

8. Lise arkadaşı denmiş de benim yollardır ilişkisi olduğunu bildiğim bir çocuk var kızı tanıyorum da, çocuk lisede hoşlandığı yazdığı kızların fotoğraflarını hala pat pat beğeniyor. Kozla da bir fotoğraf bile paylaşmadı, ay çok üzülüyorum Allah başa vermesin ya:( soru sahibi bana da öyle geliyor ki siz daha iyilerine layıksınız

19 kasım 2020 17:06

9. Süslüüü benim de sevgilim Rusya'da jkdlsls sana tek bir tavsiye vermeye geldim asıl olay vk'de. Vk'e odaklan :d

19 kasım 2020 18:48

10. Bu arada sevgilin hangi işle uğraşıyor da Rusya'da çalışıyor? :3