sevgilinize yazan kızlar olduğunda ne hissediyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz?

son saatlerde sorulan birkaç sorudan esinlenerek ben de bu soruyu sormak istedim. sevgilinizle ilgilenen kadınlar olduğunda napıyorsunuz. ben maalesef direkt sevgilime sinirleniyorum, sen yüz vermeseydin yazmazdı diyorum. buyrun bu konuyu masaya yatıralım.

1. hiç ilgilenmiyorum. o mesafeyi koyup, o ayarı koruyamıyorsa ayaküstü birileriyle flört ediyorsa artık sevgilim değildir. el alemin kızlarıyla ben neden uğraşayım.

13 haziran 2021 22:56

2. Sevgilisi olan adama yürüyen karıların da, sevgilisi olmasına rağmen her kadınla flört eden heriflerin de...

A1'in dediği gibi sevgiliniz direkt sevgilim var diyip engel basmıyorsa sevgilinizi şutlayın

13 haziran 2021 23:06

3. erkeklerin kadının hayatındaki erkeğe bir saygısı oluyor genelde. Benden hoşlandığını açıkça söyleyen olmadı ilişkim olduğunu bilip. kadınlarda ise daha çok adamın hayatındaki kadınla sidik yarıştırmak şeklinde davranışlar. tepki vermiyorum ama aptalca görünüyorlar. kadın sevgilimi tarif eden tweet atmış şöyle erkeklere ölürüm diye, üstüne sevgilimi takip etmiş, karşılık gelmeyince de mesaj atmış. bu özgüven komik.

her beğeneni, mesaj atanı, kafayı takanı düşünüp dert edecek değilim.

beni bilip tanıyıp, ısrarla yoklayanlar da egomu tatmin ediyor. sevgilim beni aldatacak bu kişilere düşecekse de zaten o da o seviyede biriymiş derim geçerim.

13 haziran 2021 23:20

4. Sevgilimin beğenilmesi hoşuma gider, yazan kızlar da umrumda olmaz güler geçerim.

13 haziran 2021 23:25

5. benim sevgilim yok ama gördüğüm bir şeyi anlatayım.

erkeklerin kendi whatsapp grupları olur ya. işte onlar tam bir dedikodu kazanı ve "bu karı bana yürüdü siz de şansınızı deneyin" diye kızları paylaştıkları bir yer. şimdi yazacağım şeyden emin değilim ve ağır bir genelleme yapmak istemiyırum ama sanırım erkeklerin takip isteği atıp sonra takipten çıkmalarının nedeni fotoları ss alıp "aha bu yürüdü bana" diye paylaşmak.

bu erkeklerden korkulur ya

14 haziran 2021 00:33

6. sevgilim dikkat çekici bi tip, yazan ya da istek atan oluyo baya. bi keresinde bi kız direkt fuckbuddy olalım mı diye girmişti lafa??? sadece instadan gördüğün bi çocuğa bu yazılır mı yani yuh. bi tanış bi kahve içelim mi de, sonra ne olursan ol. gözümle görmesem inanmazdım yani öyle bi mesaja. neyse biz yeni yeni flörtleşiyoduk kız o mesajı attığında. görüştüğüm biri var diyip yazmamış daha sevgilim. 4 5 ay geçti biz sevgili olduk, kız yine yazmış "seni beklemekten kurudum" diye :d erkek arkadaşım sevgilim var yazdı, kız eee? diyor şok oldum yani. neyse engel attı da kurtulduk. diğer yazan kızlar sevgilim var diyince geri çekiliyolar hemen ama bu kız bi değişikti. ben bi tepki vermedim bu arada sevgilim zaten halletmişti. sonradan gördüm mesajları.

14 haziran 2021 11:43

7. Pardon da erkek arkadaşlarınız neden engellemiyor ara ara yoklayan kızları. Benimkini de vardı yoklayan arayan, eski sevgilisi mesela. Ayrıldım

14 haziran 2021 13:13

8. a8 biri iş güç sahibi erkeklerden biri de üniversiteden yaşıtım olan erkeklerden oluşan iki grupta da gördüm. herkes yapıyor mu bilemem tabii.

14 haziran 2021 19:46

9. tabiki edebilir. sonuçlarına katlanmak şartıyla. birlikte merdivenli bir yerden geçerken ayağına çelme atar, arkama bakmadan yürürüm.

14 haziran 2021 21:48