sevgilinizin instagramdaki fotolarını beğeniyor musunuz?

kızlar biri var... kendisini biraz stalkladım ve iki fotosuna kalp atan bi kız gördüm, çocukta atmıs. "acaba?" diye düşünerek kızın hesabına baktım. ikisinin hesabında da birlikte oldukları story, post olmadığı için yorumlara baktım. kızın 2 ay önce attığı bi fotosuna prensesim❤️ diye yorum atmıs kız da kalp atmıs. kızın birkaç fotosunu beğenmiş ama kız çocuğun hiçbir fotosunu beğenmemiş, yorum yaptığı fotolar da dahil. bu durum biraz garibime gitti. kızın dün hesabına tekrar baktım cocuğun yorumunu ve kendi yorumunu silmiş. cocuğun hesabındaki yorumlar hala duruyor ve takipleşiyorlar. 2 ay önceki yorumu neden şimdi silmiş olabilir anlamlandıramıyorum. kızın yorumlarda kalpleştiği başka erkekler de var. sizce bu kızla sevgili midirler yakın arkadas mı?

1. Kız erkeğe asılmış gibi. Yüz bulamayınca silmiş yorumları. Erkek iplememis yorumları silmemis. Tahminime göre gecelik bir ilişki yaşamış bile olabilirler.

25 ağustos 2020 23:32

2. Süslü o yorum silme işi garip ama benim de takipleştiğim bir çocuk karşı cinsten yakın arkadaşına kalp, prenses yorumları atıyor. Çocuğun sanırım sevgilisi vardı hatta yani evet yakın arkadaş olabilirler.

25 ağustos 2020 23:53