sevgilinizin kız olan arkadaşlarına ne sınır koymasını istersiniz ?

bunları yapabilir bunları yapamaz gibi. ben baş başa buluşmalarını asla istemezdim mesela. hatta sadece kızlarla buluşmasını. çok sık buluşmalarını da istemezdim. fazla temas etmelerini de. sizin için durumlar nasıl?

1. Sevgilim sınırlarını çekmeyi bilen biri, başbaşa buluşur içmeye de gider. Arkadaşları benden önce de arkadaşlarıydı. Aralarındaki bağ çok kuvvetli. Kızları ben de çok seviyorum. Mesela en son bi kız arkadaşı buluşmak istedi 'sen önden git ben iki saate gelirim biraz dertleşin' dedim öyle yaptık çünkü kız zor bir dönemden geçiyor ve belki benimle çok da paylaşmak istemeyebileceği şeyler olabilir.

Benim de erkek arkadaşlarımla aynı şekilde ondan önce/sonra tanıştığım çok sevdiğim ve samimi olduğum başbaşa içtiğim evimde gelip kalan evine gidip kaldığım erkek arkadaşlarım var. Ne onlar ne ben hiç öyle salak saçma triplere girmedik. Gecenin köründe 'x beni terk etti' diye sarılıp ağladıklarını ben sevgilimle kavga edince 'hadi yüzünü yıka çıkalım bir tur atalım' dediklerini bilirim.

Arkadaşlık, dostluk çok güzel çok özel duygular ss ne kendinizi ne sevgilinizi mahrum etmeyin bundan. Sizi şüpheye düşüren biriyle de birlikte olmayın zaten. Bin tane manken dizilse 'sevgilim de sevgilim ille de sevgilim' demeyecek adama ilginizi sevginizi bahşetmeyin.

29 nisan 2024 19:35

2. Sevgilimin kız arkadaşı olamaz. Yakın Erkek arkadaşlarının kız arkadaşlarıyla çift olarak tanışabiliriz. Ömür boyu görüşmeyeceği birisiyle tanışmasın. Sadece çok yakın arkadaşlarının ciddi sevgilileriyle tanışabilir. Beni de tanıştırmalı. sevgilisi olmayan bir kızla aynı masada görüşemez. Yani diyelim ki erkek arkadaşımın erkek kankası var. Onun da kız arkadaşı var yanında da bir kız kankasını getirmiş tek başına. Kız ayarlar gibi öyle tek başına aynı masada kızla oturamaz tanışamaz.

Çift olarak görüşebiliriz. Arkadaşının sevgilisi vardır öyle arkadaş oluruz. Çift olarak görüştüğüm kız benimle yakın olmalı sevgilimle değil. Sürekli sevgilimle espriler yaparak gülemez.

Erkek arkadaşım bir kızla tokalaşamaz. Ben çok katıyım süslü ama kafam rahat oluyor. Sıfır tolerans

29 nisan 2024 19:39

3. A2 kendini normal insan sanıyor bir de.

29 nisan 2024 19:41

4. A3 normal insanım inanır mısın? Dünyada yalnız değilim. Benim gibi milyon kişi var. Sevgilim olacak kişiyi de kızlarla içli dışlı mı fazla mı yakın ona göre seçerim. Kız kankası varsa no. Gitsin kuzeniyle, yeğeniyle, kız kardeşiyle yakın olsun. Göbek bağı bir kesilmemiş biriyle değil.

29 nisan 2024 19:47

5. ya bende hic sorun etmiyorum hatta hosuma bile gidiyor kız arkadası kafa dengiyse calıyorum benim arkadasim oluyor ahqjskwpel ama tabi kizin karakteriyle de alakali boyle pick me gerizekaliysa sevgilimin yavas yavas iletisimini koparmasini isterim yoksa da ayrilirim cunku bazi kizlar gercekten asiri rahatsiz edici oluyor boyle sacma sapan sahiplenip kiskanclik yapmalari gozume baka baka sevgilime yurumeleri dokunmalari vs. ama tabii ki is sevgilimde bitiyor sinirlarini cizemiyorsa gule gule

29 nisan 2024 19:50

6. A2 hayır normal değilsin senin gibi insanlar da normal değil..

29 nisan 2024 20:14

7. Haklısınız süslüler ama ne bileyim başbaşa buluşsalar sık sık yani hiç mi hoşlantı vs olmayacak sizde hiç olmadı mı şimdiye kadar

29 nisan 2024 21:46

8. karşı cins arkadaşı olmayan insan asla normal değildir, en cart red flag. kadınları sadece sevgili olmak ya da yatmak için görüyordur, yani yürüyen dev bir cinsel organ. siz de konuştuğunuz/ahbaplık ettiğiniz her erkekle yatabilecek potansiyelde olduğunuz için kısıtlanan bir tipseniz tencere kapak zaten. yazık kafanıza. o zaman biseksüeller kimseyle arkadaş olamaz herhalde size göre hahah

29 nisan 2024 21:54

9. Ss senin hiç erkek arkadaşın yok mu

29 nisan 2024 22:05

10. Var işte asla o gözle bakmadığım da var ufaktan hoşlanıp kendi içimde bitirdiğim de

29 nisan 2024 22:14