1. Sevgilim sınırlarını çekmeyi bilen biri, başbaşa buluşur içmeye de gider. Arkadaşları benden önce de arkadaşlarıydı. Aralarındaki bağ çok kuvvetli. Kızları ben de çok seviyorum. Mesela en son bi kız arkadaşı buluşmak istedi 'sen önden git ben iki saate gelirim biraz dertleşin' dedim öyle yaptık çünkü kız zor bir dönemden geçiyor ve belki benimle çok da paylaşmak istemeyebileceği şeyler olabilir.
Benim de erkek arkadaşlarımla aynı şekilde ondan önce/sonra tanıştığım çok sevdiğim ve samimi olduğum başbaşa içtiğim evimde gelip kalan evine gidip kaldığım erkek arkadaşlarım var. Ne onlar ne ben hiç öyle salak saçma triplere girmedik. Gecenin köründe 'x beni terk etti' diye sarılıp ağladıklarını ben sevgilimle kavga edince 'hadi yüzünü yıka çıkalım bir tur atalım' dediklerini bilirim.
Arkadaşlık, dostluk çok güzel çok özel duygular ss ne kendinizi ne sevgilinizi mahrum etmeyin bundan. Sizi şüpheye düşüren biriyle de birlikte olmayın zaten. Bin tane manken dizilse 'sevgilim de sevgilim ille de sevgilim' demeyecek adama ilginizi sevginizi bahşetmeyin.