sevgilinizin nude isteme sebebi?

masturbasyon icin mi gercekten? yan yanayken daha gormediyseler merak ettikleri icin olamaz mi?

1. Valla sebep mebep bilmem, bildiğim tek şey bir daha ölene kadar hiçbir erkeğe nude atmam.

Uzak mesafe ilişkisi yaşadığım "sevgilim", biz ayrıldıktan sonra adıma twitter hesabı açarak telefon numaramı ve nudelerimi yaydı. Gittim şikayetçi oldum, 8 aydır faili meçhul görülüyor. İfadesi bile alınmadı yani. Sakın diyorum kızlar, sakın

5 şubat 2024 20:56

2. Evet suslu masturbasyon icin. Ciplak fotografina bakip sanatsal seyler mi dusunecek zannediyorsun?

Daha yanyana ciplak olacak bi duruma gelmediyseniz sakin nude fotonu atma.

5 şubat 2024 20:57

3. Çok merak ediyorsa cinsellik yaşayacak aşmaya geldiğinde görür zaten. Kimsenin eline böyle bir koz vermeyin. Yayılmasını göze alıyorsanız o ayrı tabi.

5 şubat 2024 20:59

4. Sebebi umrumda olmadı hiç ya. Asla göndermem. Hiç kimseye bu kadar güvenmem. Kimsenin skini eğlendirmek zorunda değilim. Eğer bir şeyler yaşanacaksak birlikte yaşarız.

5 şubat 2024 20:59

5. Ayrıca bir şey daha anlatayım, bir sevgilim vardı. Şöyle bir şey yaşadık. eski sevgilisi ona barışmak için mesaj atmış, kız reddedilince de "neyi kaçırdığının farkında değilsin" yazıp nude atmış. Sevgilim olacak şerefsiz de kızın attığı o mesaj ve nude'un ss'ini bana attı. Kesin erkek arkadaşlarına bile atmıştır o fotoğrafı. Şerefsiz

5 şubat 2024 21:12

6. Ben sevgilime nude atmak istemiştim uzak mesafeydik yükselelim cart curt ayağına "telefon falan hacklenir hayatım göte gelmeyelim" dedi adam bastım nikahı

5 şubat 2024 21:29