sevgilinizin ya da flörtünüzün instagram şifresini biliyor musunuz?

soru yukarıda. ve bunu etik buluyor musunuz? şifresini vermezse soğur musunuz ya da ayrılmayı düşünür müsünüz?

1. Hiç etik bulmuyorum. Bazı arkadaşlarımın sevgililerinde insta şifresi olduğunu bildiğimden İnstagramdan onlara kendimle ilgili bi post görüp atmak istiyorum mesela ama sonra aklıma benim özelimi arkadaşımın sevgilisinin de göreceği geliyor atamıyorum. Ve bilmesem belki de atıcam elin adamı benim özelimi öğrenecek

8 temmuz 2020 17:51

2. kesinlikle etik bulmuyorum. almam da vermem de.

8 temmuz 2020 17:52

3. Hayır yok. İstemem, asıl şifrem istenirse soğurum, vermezse değil. Ortak hesabımız değil ki ne amaçla şifre paylaşayım, paylaşalım..?

8 temmuz 2020 17:53

4. Ne alırım ne veririm ne de açık kalsa dahi bakarım. Güven duymadığınız, sürekli ensesinde olduğunuz adamlarla olmayın.

8 temmuz 2020 18:31

5. hicbir sevgilime şifremi vermedim, hicbir dolap da cevirmiyorum? neden arkadaşlarımın bana yazdıklarını sevgilim okusun? arkadaşlarım okusun isteseler ona yazar/atarlardı zaten. bu zihniyet gerçekten ilginç. inşallah sevgilisiyle şifresini paylasan bir arkadasim yoktur mesajlastigim....

8 temmuz 2020 18:56

6. das kezbans und some of the közgetirs.

güvenmiyorsak o ilişkide ne işimiz var, güveniyorsak bu ne şimdi.

8 temmuz 2020 18:58

7. Tamamen kişisel tercih. Verilmesinde sakınca bulmuyorum. Ama istenmesi hoş değil. Olay gizli saklı olayı değil. Herkesin kişisel sınırları farklıdır. Ben bunu dert etmiyorum. Eşimin sosyal medyası yoktu. Sevgiliylken de yoktu. Benim Instagram hesabım var. İstediği zaman kesfette geziniyor. Zaten dışa kapalı çok az takipcili bir hesabım var ortak arkadaşlarımızdan. Ortak kullanıyoruz diyebiliriz. Benim Instagram açma nedenim işe yarar bilgi edinebilcegim hesapları takip etmek birde birkac arkadaşımı görmekti. Oyuzden dert ettiğin bir durum yok. Ama vermeyene de aşırı saygı duyarım.

8 temmuz 2020 19:27

8. instagram şifresini alma gereği duyuyorsanız orda bir terslik vardır zaten.ben vermedim de almadım da böyle bir konu bile geçmedi aramızda kafanızın rahat olmadıgı ilişkiden kaçın bence süslüler

9 temmuz 2020 15:06