sevgilinizle çok sert kavga ettiğinizde ve size çok sert davrandığında ne yapıyorsunuz?

mesela az önce haklı olmama rağmen o bana sert davrandı ve küs uyuyalım dedi ben onu aradım resmen küs uyumamak için. ne yapıyorsunuz böyle durumlarda, salanlar nasıl salıyorsunuz mesela

1. napim zorla "benim hakli oldugumu kabulleniceksinnn ve kus uyumicazzz!!!!" diye pesinde mi dolanayim. neyse sonra konusuruz diyip fosur fosur uyuyorum

2 mayıs 2023 01:32

2. papatya çayımı içip uyuyamam asla süslü. ağlarım sinir olurum bir sürü uzun uzun paragraflar döşerim onu da uyutmam. evet en uzun ilişkim sadece 4 ay sürdü.

2 mayıs 2023 01:56

3. Ayrılırdım.ikili iliskilerin yürümesi icin iki tarafin da fedakarlıklar yapması gerek haksız yere size sert davranan biriyle sağlıklı bir iliski yürütebilecegini düşünmüyorum.

2 mayıs 2023 02:03

4. Böyle devam edersen çok yıpranırsın çoook üzülürsün süslü yapma.

2 mayıs 2023 03:11

5. Hakaız olduğum zamanlarda bile bana sakin haksızlığımı gerekçeleriyle açıklamayan sakin olmayan, haklı ve sinirliyken de benimle aynı yükseklikte sinirle karşılık veren sevgilim olsa tekmeyi basarım. Linç yiyeceğim ama kadının bağırıp çağırması ile erkeğin ki aynı değil. Sizinle eşit oranda sinirlense bile erkek daha sakin tavırlar sergilemiyorsa, git başımdan diyorsa bağırıp çağırıyorsa siktir edin. Bebek gibi sevilmediğiniz üzüldüğünüzü belli ettiğiniz de haksız da olsanız üzülmemeniz için hassas yaklaşılmadığınız ilişkiden kaçın. Hele haklıyken bile sinirlenen üste çıkan adamlardan kaçın.

2 mayıs 2023 06:19

6. Aynı karşılığı veriyorum. Küs uyumaksa küs uyurum. Zaten ertesi gün paşalar gibi kendi gelip yazacak. Bu kadar özverili olmayın valla erkekler için değmiyor.

2 mayıs 2023 07:52

7. Hamle yaptığın halde küs uyuyalım diyen erkekten bir halt olmaz.

2 mayıs 2023 10:58

8. Herkes badgirl burda çok takma.mantıklı bi sekilde konusun elbet çözülür.sevgilim dün kaka dedi -ayrılırım abieee.hayır ayrılıp baska birine bakma lüksü bi kendinde varmış tripleri cok komik geliyor bana.soruya gelince haklı haksız kisiye gore değişir süslüm sürekli olan bişey değilse arada olur küsmeler.

2 mayıs 2023 12:02

9. Badgirl degiliz kendimize deger veriyoruz.kızın ona bağlılığını bildiği icin haksız olduğu yerde zeytinyağı gibi üste çıkıp uyumaya giden adamla olur mu sizce?

2 mayıs 2023 12:49