sevgilinizle/eşinizle pornocu kadınlar hakkında konuşuyor musunuz?

sevgilimle aramızda bu muhabbet geçmişti birkaç kez. bana favori pornocularından falan bahsetmişti offf şu çok iyi offf şu çok .rospu şeklinde iç geçirerek anlatmıştı. kadınların kesinlikle benimle hiçbir alakası yok, ben kendi halinde fazla bi deneyimi olmayan düşük libidolu bir kadındım zaten, bi de sevgilimin bu porno ve pornocu düşkünlüğünü öğrenince cinsellikten hepten soğudum. nasılsa o kadınlar gibi değilim, onlar kadar azgın ve dominant değilim, hayatta da olamam diye düşünerek bu işlerden elimi eteğimi çektim. haftalardır hatta birkaç aydır sevgilimle birlikte olmuyorum. biraz fazla kompleks yaptım sanırım. ama gerçekten zaten az olan cinsel isteğim iyice silindi. ben mi abartıyorum? objektif bir gözle değerlendirecek olsanız bu durumu ne derdiniz? bizim ilişki güme gidiyor sanki? bu saatten sonra kurtarmanın bir yolu var mı? cinsellik harici konularda uyumumuz çok iyi çünkü.

1. sevgilinin gerizekali olduğunu düşünüyorum ve bu saatte bu sözlükte takıldığım icin anne ve babamdan bana harcadıklari emek için özür diliyorum

27 ekim 2020 01:14

2. Bir sevgili nasıl böyle şeyler der ya. Ya da niye sevgilimle o kadınları konuşayım iştahlı iştahlı, iğrenç

27 ekim 2020 01:32

3. O kadar yapaylar ki. Ayrıca kadınlar rol yapıyorlar. Aşırı tepki veriyorlar. Bunları gerçek sanıyorsa durum vahim.

27 ekim 2020 01:37

4. Sevgilinizin size saygısı yok.

27 ekim 2020 01:42

5. Modern olacagiz diye diye iliskilerin, sevginin bokunu cikardiniz iyice. Sayenizde gunumuz iliskilerinin ve dinamiginin geldigi noktadan utanc duyuyorum. Kendinize sayginiz olsun biraz ya.

27 ekim 2020 01:44

6. süslü madem kompleks yapıcaktınız neden konuştunuz? normal modellerden vs bahsetmiyorsunuz baştan sona sex için tasarlanmış bir sürü estetik operasyon geçirmiş kadınlardan bahsediyosunuz bi de üstüne kendinizle kıyaslayıp üzülüyorsunuz. ayrıca söyle bi gerçek var o kadınların hiç biri ne sizin manitanıza bakar ne de gerçekte o kadar sex makinesi tipler var. abartılı olan saçma bişeyi ciddi meseleye döndürmeniz sizin suçunuz. keşke konuyu kapatsaydınız da konuşmasaydınız. erkek arkadaşınızda içinden düşünse bile nezaketen de olsa biraz sizi övseydi çok açık yorum yapmasaydı. aşırı saçma bi durum bence siz çift olarak seksi bırakın fkfkbjjmfjvb

27 ekim 2020 01:57

7. Bence porno konusmakta degil de konusma seklinde bir problem var. Ben sevgilimden daha cok bahsedip bazi pornoculari itin gotune sokmusumdur hatta ama o gulup gecmistir. Ben sen kimi begeniyosun diye sordugum icin cevap vermisti kendisi konuyu acmamisti cevabi da x iyiden oteye gitmedi. sizin sevgiliniz cevap verirken sanki kendini o kadinlarla hayal edermis gibi anlatmis. Saygisizca davranmis bence de. Olgun biri degil gibime geldi yani karsisindaki kadina nasil davranmasi gerektigini daha tam olarak bilmiyor, bazi seylerin soylenmemesi gerektigini oyle dusunse bile.

Kendinizi o kadinla karsilastirip alakam yok diye dusunmeyin sanki onlar oradaki pornocu erkekler gibi sevisiyorlar da oyle bir kadin bekliyorlar. Tip olarak da birden fazla insani cekici bulabilir bu normal bir sey bence.

27 ekim 2020 01:58

8. Hayir konusmuyoruz yani dunyada konusacak mevzular mi bitti? Zaman zaman bir degisiklik olsun diye porno izlemek baska, porno bagimlisi olup oyyy su oyuncu da soyle seviyesinde bilgi sahibi olmak baska. O kadar hayati porno olmus bir adama zaten eliyle mutluluklar dilerim aralarina girmem cunku gerceklik algisi da bozulmustur.

Sizin tutup kadinlari kendinizle kiyaslamaniz da sorunlu bir davranis. Butun bu olanlara ragmen ayrilmayip baska sorunumuz yok demeniz de ayni sekilde. Aylardir seks yapmadiginiz halde sevgilinizin bir sorun mu var dememesi veya sizin rahatsizliginizi paylasmamaniz da. Yani daha nasil bir sorun olmasini bekliyorsunuz anlamadim ama iliskinizde su an epey buyuk bir sorun var zaten.

27 ekim 2020 07:40

9. pornocudan bahsederken off şu çk o*ospu demek miiii neeeeeeee kdjhkdshldshlhflnvkl

allaahım ben burda daha neler okuyacağım :Dddddddddd

27 ekim 2020 11:15

10. ay eşim benle boyle konussa agzina s*carim yeminle. bu kadar da gevseklik olmaz

27 ekim 2020 13:15