sevgilinizle görüştükten sonra eve gelip bir de telefondan görüntülü konuşuyor musunuz? görüntülü görüşme sıklığınız nedir?

yeni bir ilişkim var. yüz yüze görüşüp vakit geçirdikten sonra adam evde de sürekli mesajlaşmak hatta görüntülü konuşmak istiyor. tamam ben de seviyorum onu ama görüntülü konuşma olayına çok anlam veremiyorum. bir de öyle çok önemli şeyler konuşmuyoruz beni izliyor, sevdiğini söylüyor vs vs. gözümden uyku akıyor, kendisinin de öyle hadi uyuyalım artık dediğimde bozuluyor biraz. e neden işkence çektiriyoruz ki kendimize? eski sevgilim de böyleydi. 10 saat beraber olurduk gelirdim eve yazmasam görüntülü aramasam bozulurdu. normal olan bu mu ben mi abartıyorum yoksa onlar mı?

1. Sıfır. Ben de kaygılı bağlananlara çekiliyorum maalesef ama sınırı koyuyorum. Özel hayata, kişisel zamana saygı....

7 ekim 2022 00:00

2. Eski sevgilim için öyleydi diyebilirim kesinlikle ama bu öyle değil gibi yani bilmiyorum ben mi ilişki insanı değilim bilmiyorum ama kendime ait bir alan olması çok hoşuma gidiyor. Evet seviyorum sevgisini de hissediyorum yanındayken gayet mutluyum iyiyim hoşum ama ne zaman ayrılıp kendi evime gelsem bi ayrı kalmak, dinlenmek ihtiyacı hissediyorum. Aileme çok düşkünüm ve yalnız kalmayı da severim ve çok alışkınım onun etkisi mi bilmiyorum ama bana bu kadarı fazla geliyor. Yarın bi gün evlensem napıcam bilmiyorum o zaman da ya sıkılırsam eşimden diye düşünüyorum

7 ekim 2022 00:04