sevgilinizle sinemada en fazla ne kadar yakınlaşırsınız ?

liseli değilim 24 yaşındayım 😅 ama yan yana film izlerken ister istemez bi yakınlaşma oluyor ya da nasıl kontrol ediyorsunuz kendinizi sevgilinizi?

1. Yapalım mı yapmayalım mı diye sormadım. geçiniz.

12 eylül 2018 18:25

2. Ortalık karışacak hissediyorum...

12 eylül 2018 18:26

3. 24 yaşında işinde gücünde haysiyet ve itibar sahibi insanların aklına böyle şeyler gelmez. salonda bir meslektaşınız, bir amiriniz olsa ne kadar da geri dönüşü olmayan, küçük düşürücü bir durum.

12 eylül 2018 18:30

4. film izlerken ekranla arama değil sevgilim ryan gosling bile giremez. Dolayısıyla yakınlaşmaya izin vermiyorum. Konuşulmasından da hoşlanmam.

12 eylül 2018 18:31

5. Sinemada öpüşenlerin haysiyeti itibarı olamayacağına nerden vardınız? Ayrıca sokakta veya başka insanların gözü önünde öpüşemeyeceğimi yazdığımı da hatırlamıyorum

12 eylül 2018 18:34

6. Bir kere bomboş salona denk gelmiştik ve çok ileri gitmiştik. Dolu salonda ise zaten sarmaş dolaş oturup izleriz, o sırada kısa süren öpüşmeler, okşamalar falan oluyor en fazla. Gelsin linç.

12 eylül 2018 18:38

7. Sevgilimle sinemada yakinlasmam. Bu muhabbetler lisede olurdu.

12 eylül 2018 18:40

8. Sevgilisiyle sinemada yakınlaşmayan da çok afedersiniz evlidir nsnxbbsbsbbx

12 eylül 2018 18:42

9. sinemaya para vereceğine günlük ev kiralayın? İnsanları rahatsız etmeye ne hakkınız var acaba film izlemeye gidiyoruz hemen yanımda cima eyleyecekler tutmasam.çirkinsiniz ufak tefek bi öper omzuna yatarsın hadi de utanmasan taktik isteyeceksin sinemada öf

12 eylül 2018 18:42

10. ben seks yapıcaz demedim zaten öyle bir şeye denk gelsem ben de şikayet ederim. sakin.

12 eylül 2018 18:44