sevgilisi diğer kadınlara bakmayan biri var mı?

1. Bakmıyor.ben bakıyorum hatta şu bluzu ben giysem nasil olur falan diyorum hangi bluz diyor veya oha kiza bak maşallah diyorum görmemiş oluyor genelde.sen salaksındır bakıyordur ama söylemiyordur diye düşünenler olabilir tabii onlara bir sey diyemem ama genelde böyle dikkat ceken durumlarda yanımdaki erkeklerin bakışlarını yakalardım.porno izliyor onu sayar mısın Bilemiyorum suslu ben umursamıyorum hatta birlikte izliyoruz.

26 ağustos 2022 00:25

2. ben varım süslü

26 ağustos 2022 01:22

3.  Ben yanındayken bakmıyor.

26 ağustos 2022 02:26

4. hiçbir fikrim yok çünkü kime baktığını takip etmiyorum.. ama çevrede olan bitene hakim biri, algısı geniş yani. o nedenle benim baktığım kadınları fark ettiğini dile getiriyor, biseksüelim. ayrıntı olacak ama dışarıdaki erkeklere bakmayı da sevmem, bence ilgi çekici değil görünüş olarak bu cins. ama kadınlar gerçekten baya güzel olabiliyor, bakmak illa gözü dışarda olmak değildir nitekim

26 ağustos 2022 05:20

5. Erkekler her şey yanlarına kalsın istediklerinden bunu da normalleştirmeye çalışıyorlar, ama bir yetişkin neye bakıp bakmayacağıni kendi secer. Neye bakacağını seçmek kadınlara ait bir süper güç degil. İlginç giysileri olan birini görürsün ya da normalin disinda birini görürsün biraz daha uzun gözün takılır, bunu cinsiyetten bağımsız olarak ayrı tutuyorum. Bunun dışında her gördüğüne cinsel obje şeklinde bakmak büyük terbiyesiZlik ve Abazalik. Sevgilisinin yanında bunu yapan üç vakte aldatir, bakmakla kalmaz. Sevgilisinin arkasından bunu yapanlar da aranıyor, ama cesaretleri yok gibi geliyor. Bir ortam olsa bu adama guvenemezsin.

26 ağustos 2022 10:31

6. pickmeler bunu da normalleştiriyor errrkeksiz kalmamak için.

26 ağustos 2022 14:18

7. benimki

26 ağustos 2022 18:34

8. Erkeklerin yanında başka erkeklere değil de geçen lüks arabalara bakın.  Sonra nasıl cinnet geçiriyorlar görün. Benim her sevgilim beni yokluyordu bakıyor muyum diye.

Gayet bilerek bakıyorlar.

Yani sizi seviyordur ama o kadın çekici gelmiştir. Bu arada yurtdışında da yaşadım. Erkekler asla öyle tr erkekleri gibi kendinden geçercesine bakmıyor. Bakıyorlar ve bırakıyorlar. Hele hele couplelar çok nadir. Güzel bir kızım çok iltifat da aldım yurtdışında. Ama asla yani öyle trdeki gibi erkeklerin umrunda olmuyorsunuz. Hatta beni geç ne kızlar vardı böyle benim ağzımın suyu akıyor adamların umru değil.

Of tc erkeği gene sinirlendim.

26 ağustos 2022 22:36