1. Benim sevgilim benden 10 yaş küçük
En dengeli ve güzel ilişkim, bu sene evlenmeyi planlıyoruz, ilk defa biriyle evlenmek istiyorum. Öncesinde sevgililerim ya büyük, ya yasitimdi. Çoğu ego sorunları olan adamlardi ve ben doğruyu bu ilişkide gördüm.
Artı yönleri
Benim iliskimde sevgilim çok sahiplendi ve anaç, büyük hissetmek şöyle dursun, çoğu zaman küçük hissediyorum, üzerimde o otoriteyi çok medenice sağlıyor.
İkinci olarak çok dinamik, eğlenceli ve çevik. İçi geçmiş, psikozlarla kafayı yememis ve net biri.
Benim sevgilime özel mi bilmiyorum ama hayatın dinamiklerinin çok farkında. Annesini çok seviyor ama benim yerim her daim başka bunu hissettiriyor. Kendi hayatına, dolayısıyla benimle ilişkisine odaklı, geleceğe bakıyor. Önceki sevgilim sırf sunniyim diye beni annesiyle o kadar yüz göz etmişti ki, kadından nefret eder seviyeye gelmiştim. Sevgilimin annesinin ilişkimizi onaylamadigini bilmeme rağmen nefret etmiyorum, çünkü o saygıyı sevgilim sağlıyor.
Biraz materyalist olacak ama çok yakışıklı ve seksi buluyorum kendisini, hayat boyu sıkılmam. Öncekilerden sıkılmıştım. Bu çok büyük artı benim için çünkü bu çekim ve arzu başka bir şey. Yani öyle genç falan diye birlikte değilim onunla, gerçekten seviyorum, arzuluyorum ve istiyorum. Bu duyguyu bulmak zor, bu duyguyu da öyle aptal saptal kurallara yem edecek değilim.
Eksileri
Aile, toplum vs biliyorsunuz işte
Bir de genç hanımların sizi küçük horup sevgilinizi ayartma çabaları can sıkıyor ama istediği her an aşık olduğu başka kadına gidebilir, kapı açık, hiç uğraşamam üçüncü insanlarla. Seviyorum, seviliyorum, eminim, huzurluyum yani.
Size tavsiyem karşınızdaki kişiyi iyi ölçüp tartın. Ben sevgilimle 6 ay arkadaşlıktan sonra sevgili oldum. Ayyy cinsel çekim, hop aşığım değildi yani. Tanıdığım için de güvenmem çok kolay oldu. Arkadaş iken de çok beyefendi, düzgün biriydi zaten. Çapkın, it, köpük biri olsaydı onu buyuturum diye düşünüp arzularima kapilmaz, bir iki sevişir geçerdim.