sevgilisi olduğunu bildiği halde böyle yapan kız?

bu kız sevgilimin arkadaş grubu içinde. normalde 5 kişilik yakın bir grup. hepsini tanıyorum, seviyorum da. bu kız gruba sonradan 6. olarak dahil oldu. ama tavırları beni o kadar irite ediyor ki, sorun bende mi bilmiyorum. ilk olarak bunların grup fotoğrafı var. twitterda profil fotoğrafı yapmış kız bunu. ve emin değilim kesmesi mi gerekti ama fotoğrafta diğer insanların uzuvları görünüyor sadece. bu kız ve sevgilim var. :d küçük bir şey ama buna zaten takılmıştım. bugün de sevgilisi gelecekmiş çarşamba günü onu söyleyip duruyordu. bunun da hayali sevgili olduğunu düşünüyorum, kimse gerçekte görmemiş. sözde otelde buluşacaklarmış? kız da otelin konumunu bilmiyormuş. herkes varken bunu anlattı. sonra biriniz beni götürse keşke, ya x sen beni bırakır mısın dedi sevgilime. dondum kaldım yani şok oldum. ne münasebet. bana hiç iyi niyetli gelmedi bu durum. ben de bozuntuya vermeden x’le yarın planımız var sen konumunu bitaksiden gir gidersin ya bu kadar dert etme dedim. sevgilim de onayladı bunu o an ama içim hiç rahat değil. ne yapsam sizce ben mi kuruntu yapıyorum? sanki aldatılıyorum da bu kız yüzüme vurmak için böyle yapmış gibi hissediyorum artık dediği şey o kadar abes ki.

1. Bu işin peşini bırakma süslüm bu kız sağlam pabuç değil belli ki...

21 eylül 2022 00:39

2. Süslü ağzına etsem ben suçlu olacağım, içimden geçmiyor desem yalan olur ama haklıyken haksız duruma düşeceğim.

Yani ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası aklım durdu. Görüşme desem arkadaş grubu kaç senelik. Bu kız varken o gruba dahil olma demek istiyorum aslında. Ama benim yüzümden arkadaş grubundan da soyutlansın istemiyorum. Yine de en doğrusu bu gibi geliyor. Sizden fikir almak istedim.

21 eylül 2022 00:47

3. Bence sevgilinle buluşacak otelde.

21 eylül 2022 01:13

4. Telefondaki mesajlarına baktım bu arada. Yine böyle konuşmuş kız. Derslerle ilgili “ben onu yapamıyorummm, ben geç kalıyorummm” gibi. Ama sevgilimin cevapları normal geldi.

Yine de içimde bir şüphe var, mantıklı bir temele oturmuyor. Sevgilim normalde soğuk bir insandır gözü dışarıda olan bir tip değil ama kimseyi %100 tanıyamam elbette. Sosyal medya şifreleri de bende var. Instagramdan da arada saçma sapan reel yolluyor kız, sevgilim cevap vermemiş doğru dürüst. Bana çaktırmamak için desem çok saçma. Bu kadar uğraşacağına benden ayrıl yani. Ve kız böyle bir şeyi nasıl kabul eder zaten. Ama öte yandan ne cürretle otele bırak diyebiliyor.

Annem ve babam ayrı. Boşanma öncesinde annem dinleme cihazı almıştı sim kartla çalışan, hala duruyor. Paranoyadan onu çantasına cebine koysam mı diye düşünüyorum artık...

21 eylül 2022 01:46

5. kızım manyak mısın ya güvenin yoksa ayrıl bu ne paranoyaklık? kız ne yaparsa yapsın sevgilin yüz vermiyorsa zaten sıkıntı yok ki. her şeyini karıştırmışsın bir şey yok diyorsun hala güvensizsin. böyle ilişki yürütülmez

21 eylül 2022 01:49

6. Süslü kıza acayip gıcık oldum. Kızın ne tip bi kız olduğunu hepimiz anladık şu an zaten. Sevgiline açık açık anlat buraya yazdıklarını mesafe koysun

21 eylül 2022 10:00

7. Madem otelin konumunu bilmiyor, hayali sevgilisi belli bir konumdan alsa onu da, beraber gitseler mesela otele? Çok mu zor bunu düşünmek, anlamadım...

21 eylül 2022 10:53

8. Kız gıcık ama adamın suçu ne? Demişsiniz yüz vermiyor diye. Kızın gazına gelip sevgilinizle aranızı açmayın belli ki adamda gözü var. Ekmeğine yağ sürersiniz.

21 eylül 2022 21:16

9. Ben anonim9 a katiliyorum. Ben kizi degil, sevgilinizi kabahatli buldum. Edilgen suruyor gibi gorunuyo, aslinda yan cep yapiyor. Benim Sevgilime bir kiz bu muhabbeti yapsa o gunun aksami sevgilimle cingar cikardi. Kimse Bana o kizi kiskaniyorsun da diyemezdi cunku burada sorun sinir cizmemek. Kiz otel teklifino yaptiginda sevgilinizin Ben musait degilim, ayrica kocaman kadinsin Bence yolunu bulursun demesi lazimdi.

21 eylül 2022 21:18

10. Troll 👍🏻