sevgilisi olunca bırakan biri mi bu durumu nasıl yorumlarsiniz?
süslüler benim bir arkadasim var 10 yıldır çok yakın arkadaşız x diyeyim. x'in şimdiye kadar ciddi bir ilişkisi olmadı. son 1.5 aydır konuştuğu biri var . ilk tanıştığımızda lisedeydik telefonlarımız yoktu o zaman bile annelerimizin telefonuyla her gün okulda görüştüğümüz halde aksamlari da konuşurduk. bu hep sürdü böyle. ama bu çocukla konuşmaya başladığı günden beri sürekli ne hikmetse işi var. doğru düzgün telefonda konuşmuyoruz wp de mesaj atıyorum cevap vermiyor ama sık sık çevrimici. instagram da aktif. ama ben ne zaman arasam açmıyor 1.5 aydır. geçen hafta pazar günü mesaj attı. seni çok özledim haftaya cuma bizim yazlığa gidelim dedi tamam dedim bütün planimi programımı buna göre yaptım. cuma gideriz pazartesi döneriz dedik cuma ve pazartesi günü olan işlerimin hepsini erteledim. dün çocukla buluştu ama bulusma öncesi ve sonrası arkadaş gruplarinda bunun kritiği yapılır ya hiçbirini yapamadık. onu adına o kadar heyecanlandım ve mutlu oldum ki ne giyecek nerede buluşacak çok merak ettim buluşma günü sabahı aradım açmadı buluşma akşamı aradım açmadı isim var dedi ama hep çevrimiçi. instagram'da kahve hikayesi paylasti gece ama bana cevap yok. bugün işte güya yazlığa gidecektik hazırlandım akşamüstüne kadar bekledim hiç ses çıkmadı en son dayanamadım mesaj attım bir sorun mu var ? bugün sanırım gidemeyeceğiz, kaç gündür konuşamıyoruz diye.bunun üzerine hemen aradı evet bende tam sana haber verecektim annemlerin sehir disinda isi cikti ( bu şehir dışı dediği yer bulunduğumuz şehre 1,5 saat mesafede bir yer) ben babama yemek yapacağım sana da haber veremedim kusura bakma konuşamadık özür dilerim dedi. yani sizce de çok sacma bir bahane değil mi ? ve bu kadar geç haber vermesi.. ve beni her gün arayan x' in 1.5 aydır hiç aramamasi tesadüf mü ? x' e karşı nasıl bir tavır takinmam doğru olur?