sevgilisinin ailesinin durumu kötü olup evlenen var mı?

kızlar gelecek kötü yorumlara da hazırlıklı olarak yazıyorum. sevgilim de ben de güzel bölümlerde okuyoruz. çok azimli bir insan ve genel olarak karakteri de güzel. bizim ailecek maddi sıkıntımız yok birikimiz de var. onun ailesi son yıllarda baya bir sıkıntı yaşadı. şimdi de ucu ucuna geçinebiliyor. sevgilim harçlık istemeye dahi çekiniyor. son sınıfta okuyor şu anda bir işe girdi biraz para kazanabilmek için. bazen acaba ben salakça mı davranıyorum diye düşünüyorum. ilerde maddi sıkıntılarla boğuşmaktan korkuyorum. ailemin tek taraflı destek olması beni rahatsız eder. bu durumda olup evlenen oldu mu? ya da bana neler söyleyebilirsiniz.

1. Bunu neden simdi düşünüyorsunuz ? Daha mezun bile olmamışsiniz. Mezun olup is guc bulduktan sonra oturup düşünün. Belki sizin isiniz hemen olmayacak süslü.

19 ocak 2021 22:39

2. Maddi anlamda uçurum olması evet iyi değil ama bir sıkıntı yasadi diye hemen bunu düşünmeniz bence yanlış. Sizin ailenizde bir anda sıkıntı yaşayabilir. O zaman erkek arkadaşınız sizden vaz mi gecsin?

19 ocak 2021 22:41

3. Süslü ilerde iş bulsak dahi alınan maaşlarla bir hayat kurmak mümkün görünmüyor. Ülkedeki aşırı pahalılık yüzünden ister istemez aklıma geliyor.

19 ocak 2021 22:41

4. Bölümleriniz güzelse neden boğuşasınız ki yaşam standartlarınızı tam bilmiyorum ama ben sevdiğim karakterine güvendiğim e güzel bir bölümde de okuyan bir insanı bırakmazdım , ailesinin durumu beni çok ilgilendirmez birlikte yaparız bir şeyler diye düşünürüm.

19 ocak 2021 22:41

5. Yani evlilikte aile desteği eskisi kadar önemli değil bence.ikiniz çalışıp halledebilirsiniz

19 ocak 2021 22:42

6. sadece sizin ailenizin destek olmasını istemiyorsanız, sizde ailenizi karıştırmayacaksınız. kredi çekip herşeyi çalışıp, beraber ödeyeceksiniz. bu kadar basit. şimdiden karalar bağlamaya gerek yok.

19 ocak 2021 22:42

7. Süslü ben dişteyim o mühendislikte ve başarılı bir öğrenci. Detay da vermiş olayım.

19 ocak 2021 22:43

8. Of sorudan şarıl şurul kekoluk akıyor ya. Bir okulu bitir, iş bul, kendi ayaklarının üstünde dur, kendi paranla geçin. Aileden gelecek yardımı sonra, evlenmeyi daha daha sonra düşün. Ki sevgilinin ailesi ya da senin ailen size yardım etmek zorunda da değil, evlenecek kadar yetişkinsen geçinebilecek kadar da yetişkin olman lazım. Ama okul bitmeden fırıl fırıl zengin koca arayacak vizyonu gördüm, iyi ya da kötü orası tartışılır.

19 ocak 2021 22:45

9. Mesela normalde benim ailem yarısını ödese evlendiğim kişinin ailesi de öyle yapsa çok rahatça kendi evimizi alabilirdik. Şimdiyse ülkenin durumu belli iyi maaş dediğimiz maaşlar 7-8 bin. Öyle bile alınsa ev araba almak kaç yıl sürüyor. Bunları düşününce çok üzülüyorum. Acaba aradaki dengesizlik sandığım kadar önemli değil mi? Her şey bir şekilde rayına oturur mu?

19 ocak 2021 22:46

10. Evet evlendim, yasıtlarım zengin diye 1 2 yıldır tanıdıgı adamlarla evlenirken ben maddi durumlarını bile bile cok severek evlendim. Her seyi borçla yaptık 1 yıl dismizi sıktıj, ödedik. Simdi o yasıtlarım her gün kaynana görümceden illallah ediyor birisi boşanma asamasinda, birisi hemen hamile kaldı o yüzden katlanıyor. Para aldıgınız yerden emir alırsinız 2 2 daha 4. Bu demek degil ki tüm fakirlerde kaynana derdi cekmezsiniz hayır ama ben onu ve ailesini cok iyi tanıdım, sevdim sırf maddi durumdan dolayı bıraksaydım asla onlar gibi birini bulamazdım. Soru sahibi burada seni cok haklı bulanlar olacaktır ama sen bu adamla birlikte olarak ona kötülük yapıyorsun, umarım tez vakitte ayrılırsin herkes kalbine göre birini bulur.

19 ocak 2021 22:48