sevgilisinin haftada 3-4 kere kafeye okeye gitmesinden rahatsiz olmam normal mi?

aksamlari gidiyo genelde oyle erkek ortami cok yok okey oynayip dönüyor veya kahve falan icip yinede kafe ortamını sevmiyorum cok :'(

1. Normal ben de sevmem o tarz ortamları.

17 şubat 2023 20:45

2. Ben de sevmiyorum

17 şubat 2023 20:48

3. Suslu biseyde demek istemiyorum acikcasi bana ilgisi cok fazla ihmal etmiyo bi kafa dagittigi bu var diye ama bilmiyorum

17 şubat 2023 20:49

4. süslü erkek olmama rağmen ben de sevmiyorum öyle ortamları.

17 şubat 2023 20:57

5. Bir kere sordun bu soruyu, sevmiyorsan ayrıl aq bizden onay alınca ne olacak?

17 şubat 2023 21:28

6. Ay süslü bu konuda yazacak çok şeyim var. 5 senelik ilişkimde bunu yaşıyordum. Sürekli okeye gidiyordu her gece. Ve normal olarak onu aradığımda okeyde oluyordu rahat konuşamıyorduk bir süre sonra bağımlılığı arttı ve gerçekten benimle telefonda rahat konuşacağı alanı kalmadı. Geceleri neredeyse 2 ye kadar oynardı. Kafamı dağıtıyorum derdi. Sonra o okey salonunda iki kızla tanışmış. Ben tabi sadece okey oynadığı arkadaşı sanıyorum rahatsız olsam da bana hep aramızda bi şey yok sadece okey oynuyoruz beni kısıtlama lütfen derdi. Tabi olay anlattığı gibi olmadı kızlarla yakın arkadaş oldu evlerine bile gitmiş yemek falan yapmış onlara. Bana da hep çok normal gibi anlatırdı yakın arkadaşım şöyle böyle manipüle ederdi. Sonuç olarak ayrıldık. Ayrılmadan bir ay önce o kızlarla görüşmüyorum artık rahatla demişti fakat ayrıldıktan bir hafta sonra o kızlarla sarmaş dolaş hikaye paylaştı bunu fake hesabımdan gördüm. Bunu gördükten sonra içimde tamamen bitirdim tabi. Belki biraz uzun oldu ama böyle bi soru sorunca anlatasım geldi sanırım

17 şubat 2023 21:59

7. okey nerede oynanıyor ya burada hep bu soruları görüyorum. okey oynamak için özel kafeler mi oluyor? hayatım boyunca istanbulda yaşadım böyle sosyalleşme amaçlı okey oynamaya giden bir allahın kulu tanımadım. taşra eğlencesi falan mı bu?

17 şubat 2023 23:12

8. Kafede okey oynamak ne ya köy muhtarı mı sevgilin djdkfjdkfdkl cottagecore

17 şubat 2023 23:42

9. Yani bunun dışında herhangi bir probleminiz yoksa ortada sorun göremedim. Sevmediğiniz şey ne tam olarak? Kahve ortamını sevmiyorum demişsiniz ama giden siz değilsiniz zaten sevgiliniz. Yazlık yerlerde gayet gençlerin gittiği kahveler oluyor mesela kızlı erkekli gidip oynuyoruz biz de okey. Sevgiliniz böyle kaba saba bir tip mi mesela ya da arkadaş ortamı onu bozuyor diye mi düşünüyorsunuz? Size az mı zaman ayırıyor? Cidden anlamak için soruyorum çünkü sorunu tam anlamadım.

18 şubat 2023 00:25

10. Boş beleş herifleri de nerden bulursunuz bilmem ki. Çıtayı düşürenler kadınlar ya emin oldum iyice. 3 kadın şu herife tekmeyi bassa kendine çeki düzen verecek ama niye versin ki? Alıcısı var.

18 şubat 2023 11:36