sevgilisiyle kavga edip yurda ambulans çağırmak gibi hikayeler gerçek mi?

süslüler bu tarz yurt anılarınızı yazar mısınız şahit olduğunuz ajahshhshs hiç yurtta kalmadım merak ediyorum hikayeleri

1. Ay bizim yurda her hafta ambulans geliyodu hatta en son zamanlarda artık ambulans bilerek gelmemeye başlamıştı bizim yurdun adresine. Sevgilisinden ayrılanlar, epilepsi krizleri sinir krizleri canı sıkılan olay yaratıyodu 10/10 oyunculuk altın portakallık roller gördü bu gözler

7 eylül 2021 15:18

2. okadar çok oluyor ki :( bir kere bizim katta bi kız yatmış koridora iki seksen güya baygınlık geçirmiş sevgilisiyle tartışıp. bayıldığı filan yok attler hadi kalk bişeyin yok diyip pıt diye kaldırdılar fjfjkdfk çok komikti

7 eylül 2021 15:27

3. aslında o yalandan bayılanların gerizekalılığı bi yana, asıl gerizekalı koşa koşa ambulansı arayan salak arkadaşları oluyor. attler göz devirerek nabzına filan bakarken kızın arkadaşları gerçekten bişey olmuş gibi ortalığı velveleye veriyordu ckdkfkdkfkd

7 eylül 2021 15:30

4. ben 1 yıl özel yurtta kalmıştım ambulans olayları olmadı ama sürekli sevgilisiyle kavga edenler,ayılan bayılanlar oluyordu. bi arkadaşım ise kyk da kalıyordu onun anlattıklarından 5 sezon dizi çıkar. polisler ambulanslar her gün bi olay :d

7 eylül 2021 15:30

5. (link: https://www.tiktok.com/@cerennzi/video/6922104253125233921?lang=tr-TR&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1 aile evinde o kızlar)

7 eylül 2021 15:37

6. oda arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı. kendini banyoya kilitleyip bir sürü ilaç almış. Biz de lavaboya girdi sanıyoruz hiç şüphelenmedik. Arkadaşına mesaj atmış ben intihar ediyorum diye :d arkadaşı geldi kapıyı kırdı resmen. Güvenliği çağırırım çabuk kus falan bir sürü küfür etti. Kız çıkıp camdan atlamaya çalıştı. Son anda arkadaşı geri çekti. Bu sefer yurt kapısından kaçtı güvenlik 2 km kovalayıp yakalamış. Ambulans çağırdılar. midesini yıkamışlar daha da odaya gelmedi

7 eylül 2021 16:12

7. evde olsalar ev temizleyip cay demleyip aglayarak uyuyacaklar. ev disinda ambulanssss sinir krizi gecriorrummm sevgilime haber verinn serum baglar misiniz foto cekilicem

7 eylül 2021 17:16

8. valla ozel yurtlarda pek olmuyor boyle. ama kyk her gun ayri drama. ilk defa ailelerinin baskisindan kurtulup ilk defa ilgi gormus kizlar var cunku

7 eylül 2021 17:17

9. özel yurtlarda olmuyor mu....... geceleri nasılsa ambulans ışıkları var diye odanın lambasını yakmayan ben :')

bir keresinde liseli kızın biri (gizlinot: bizim yurt bir liseye çok yakındı ve yurdumuzda üniversitelilerle beraber liseli öğrenciler de kalıyordu) toksik manitiyle kavga etmiş, yaşlar 15 falan. her gün yemekhanede kavgalarını dinliyorduk zaten. sonra kız güya fenalaşmış, sağlık meslek çıkışlıyım ben de, rica ettiler diye gittim baktım. kız sapasağlam hiçbir şeyi yok. oryantasyon desen var, refleks desen var. arkadaşlarının ısrarıyla ambulans geldi, müdüre de olaya dahil oldu bu esnada. attler şöyle bir bakıp "serum takalım mı fotoğrafını çekip story atarsın" deyip gittiler kalandlamdmlamdmskd sonra o kız bir daha fenalaşmadı her ne hikmetse.

7 eylül 2021 17:38

10. Kyk'da kaldım, bırak ambulans çağırmayı, ölsek pamuğu kendiniz tıkayın hatta kendi kendinizi gömün diyecekler.

Bir gece o kadar hastalandım ki ertesi gün sürünerek doktora gitmek zorunda kaldım. Tansiyonum yerlerde ateşim de 34,5 falandı. Bütün gece 10 dakikada bir tuvalete gidecek kadar ishaldim ve kusuyordum sürekli. Umurlarında olmadı.

7 eylül 2021 18:36