sevgilisiyle tatile giden süslüler?

1. 22 yaşındayım öğrenciyim. maddi bağımsızlığım yok ve baskıcı bir aileden geliyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ve üniversite zamanı bile ailemin baskısını üstümde hissettiğim için onunla küçük tatillere bile gidemedim. o da ben de gitmek istiyoruz artık (koronaya bağlı tabii) ailem sevgilimin varlığından haberdar ama tatile gideceğim desem beni evlatlıktan reddederler hatta direkt o*****u damgası yapıştırırlar dünyanın lafını ederler. benimle aynı durumda olanlar varsa ailenizi nasıl atlatıyorsunuz? onlara ne bahane uydurabilirim?

2 mayıs 2021 21:02

2. Süslü ben çekimlere gidiyordum bir ara, anneme de gene çekim var ama şehir dışında dedim -yalan da değil ama sevgilim de gelicekti dibsxisbdi. Oyle ufak bir tatil yapmıştık

2 mayıs 2021 21:06

3. Kız arkadaşların varsa onlarla tatile gideceğini söyleyebilirsin. Arkadaşların da ailenle konuşabilir varsa öyle ailenle tanışan samimi arkadaşın

2 mayıs 2021 21:06

4. Atlatamıyorum

2 mayıs 2021 21:07

5. kulüp gezisi diyerek 2 geceliğine eskişehire gitmiştim. önce onu kulüp fikrine alıştırdım sürekli okulda derslerden sonra kulübe kaldım, kulüpte yaptğımız etkinlikleri gösterdim anlattım ona vs. inandı yani. sonra gezisi var dedim. başta ık mık etti ama sonra tamam dedi. gittiğimde de bi kafede oturan 4 kişilik bu gruptan rica edip foto çekilip attım taklıyoruz diye. arada görüntülü aradı başka arkadaşımız vardı onla açtım falan. aşırı stresli bi tecrübeydi ama güzeldi de

2 mayıs 2021 21:18

6. ben de isterdim ki yaptıklarım onların bilgisi dahilinde olsun ama beni yalan söylemeye gizli kapaklı iş yapmaya teşvik ediyorlar.

2 mayıs 2021 21:18

7. anonim 5, seninki cuk oturmuş da şimdi okul olmadığı için kulüp de yok etkinlik de yok ve annem şeytan gibi kadındır. onu kandırmam yeterli.

2 mayıs 2021 21:19

8. anonim 6, haklısınız fakat kendimi en enerjik hissettiğim yıllarda ailem tarafından baskılanıp hayatımın zehir olmasını istemiyorum. herkes sevgilisiyle tatillere oraya buraya gidiyor çok imreniyorum.

2 mayıs 2021 21:40

9. O yaşta 1 kez gitmiştim 23 yaşındaydım, çok diken üstünde bi tatil olmustu. Yaşım 29, yine kızlarla yine kalabalık arkadaş grubumla gidiyoruz diyorum ama içim rahat. Yakalanırsam gelmişim kaç yaşına, çalışıyorum kazanıyorum diye kendimi savunurum en azından. 23 yaşındayken de kız arkadaşımla gidiyoruz demiştim.

2 mayıs 2021 21:48

10. anonim 6, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

2 mayıs 2021 21:51