sevgiliyle aynı eve çıkmak için aileden izin almak?

öncelikle 23 yaşındayım ve okulda son senem. ailem muhafazakar olmasına rağmen sevgilimle eve çıkmak gibi bir niyetimiz var. fakat beni silmelerinden korkuyorum. yani sevgilim olduğunu biliyorlar ama cinsel olarak birlikte olduğumuzu değil. bence evlenmeden önce aynı evde yaşanması uyum sağlanıp sağlanamayacağını anlamak için gerekli. sizce nasıl yumuşatıp söyleyebilirim? bence hiçbir yolu yok ama:(

1. Söylemeden çıkın neden söylüyorsunuz

25 kasım 2018 00:37

2. süslü bunu söylemeyi aklınızdan geçiriyosanız bile muhafazakar bi aileniz yok demektir bence hshshsa

25 kasım 2018 00:43

3. Süslü böyle bir şeye izin vermez sizinkiler .aileni kaybetmeye değer mi

25 kasım 2018 00:44

4. yazım hatalarımdan dolayı kusura bakmayın bu arada telefondan düzgün yazamamışım :(

25 kasım 2018 00:46

5. bunun için ailenizin olurunu almanız gerekiyorsa henüz erken demektir. okulu bitirip işe başlayıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya başladıktan sonra daha doğru bir zaman olur.

25 kasım 2018 00:46

6. bu soru vesilesiyle bir bilgilendirme yapayım, kyk yurtları eve çıkıldığı zaman aileye haber veriyor bilginiz olsun. bir kaç yıl önce öyleydi en azından. eğer şu an yurtta kalıyorsanız diye...

25 kasım 2018 00:51

7. Blue saldırgansın sakin ol. Ben 1. Anonimim. Ben söylemeden 5 yıl idare ettim. Hiç kimse de öğrenmedi. Seni hem şikayet ettim hem engelledim. By by 😚

25 kasım 2018 00:51

8. 11. Anonim, şikayet nedenin neydi ki? Beni de şikayet et hadi

25 kasım 2018 01:03

9. Maddi geliri olsa bile bir kişinin ailesinin onayını almayıp onları karşısına alması ne kadar mantıklı olur acaba? Aileden önemli şey mi var? Aileyi ikna et ya da vazgeç. Ama aileni karşına alma bence.

25 kasım 2018 01:08

10. 1. Anonimciğim yanlış anlamanızı istemem zira sonra durduk yere "saldırmış" olurum mazallah ama soru sahibi ailesini kaybetmemek bunun yanı sıra vefalı bir evlat gibi vicdanı rahat sevgilisiyle yaşamak istiyor, iyi bari gizli kapaklı iş yaparken hiç endişe duymamışsınız(!)

25 kasım 2018 01:13