sevişmede boşalma sırasını nasıl ayarlıyorsunuz?

sorum saçma gelebilri :d şu sebeple soruyorum, ben biraz geç orgazm oluyorum. eşimin epey uğraşması gerekiyor, genelde elle. eğer o önce boşalırsa çok yorgun düşüyor hemen uyumak istiyor. bekleyince de benim hevesim kaçıyor tabii. benim gibi olan varsa siz nasıl yapıyorsunuz?

1. ss oradaki a14tüm bi daha yazıcam çok boşum bu akşam :D

anlattığım gibi sevgilim önce beni boşaltıyor sonra kendisi boşalıyor genelde ya da aynı anda boşalıyoruz. ilki için seksin ortasında beni yalıyor ve bu en az 15 dk sürüyor yavaş boşalabildiğim için. ikincisi için seks sırasında ben klitorisimle oynuyorum.

bene eşinin yorgun düşmesi normal değil, önce sana odaklanın o zaman siz de ilişkide. birinin boşalamaması çok sinir bozucu sekste

18 ocak 2024 20:43

2. Teşekkür ederim a2 ya da 14 :d

18 ocak 2024 21:04

3. İlk ben geliyorum, çünkü ben ondan sonraya kalırsam strese giriyorum niyeyse. Ama o benden sonra yahut ben gelirken kendini bırakıp gelebiliyor rahatlıkla.

18 ocak 2024 21:11

4. A3 bunun için nasıl bir yol/yöntem izliyorsunuz onu sormak istedim aslında. Önce şu pozisyon, sonra oral vb gibi

18 ocak 2024 21:33

5. Ben gelene dek o an hangi pozdaysak öyle devam ediyoruz süslü yani, eğer bir türlü o noktaya tırmanamıyorsam o gün, cowgirle geçip sürtünme ağırlıklı hareket ediyorum yahut misyonerde eşimin pubik kemiği klitorisime ritmik olarak baskı uygulayacak şekilde üzerime iyice eğiliyor öyle devam ediyoruz, veya kaşıkta eliyle uyarıyor. Ben gelene dek devam ediyoruz yani kısacası, ben gelirken de o kendini koyveriyor yahut hemen ardından geliyor.

18 ocak 2024 21:37

6. Teşekkür ederim <3