sigara içen kız ve içmeyen erkek ilişkisi?

süslüler yeni flörtümsü bişey var hayatımda tam adlandıramıyorum ama çocuk sporcu çocuk dediğim de gerçi 30 yaşında. hayatı boyunca sigara kullanmamış, alkolü belirli dönemlerde çok az kullanmış bende tam bir keşim resmen. yani alkol aldım mı dibine kadar içerim öyle yok kaslarım gitmesin vs dertlerim yok onun gibi çünkü. bu arada bi takımda lisanslı sporcuymuş uzun yıllar boyunca bu nedenle sporu hayatının merkezine koymuş diyebilirim. ben sigara kullanıyorum ve hep çok büyük konuştum bu konuda, sigara içmeyen biriyle birlikte olamam leş gibi kokarım adama demiştim keza öyle de olucak. o bunu dert eder etmez o kısmı daha bilemiyorum ama sizce de rahatsız edici bişey değil mi? sigara içmeyen biri sigara içen birinin kokusunu çok daha keskin alıyo ve düşünün bunun ağız kokusu var, saç kokusu var. bence sigara kullanımı bi ilişkide önemli ya sizce değil mi

1. 2 yıl önce sigarayı bıraktım. Sigara içen biriyle beraber olmam için çok çok çok dikkat eden biri olması lazım yoksa mümkün değil

1 şubat 2022 19:35

2. Bazı insanlar hassastır bu konuda bazıları değil. Çoğu kişi buna dikkat eder ve istemez ama siz de dikkat ediyosanız kokulara orta noktada buluşabilirsiniz. Bunu ona sormalısınız bence

1 şubat 2022 19:38

3. Benim sevgilim de içmiyor onun yanındayken bırakıyorum ben de 1-2 saatliğine veya bazen günlüğüne snnsjsj

1 şubat 2022 19:40

4. 3 yıl bu sekilde sürdürdüm ben iliskimi süslü hic sorun olmadı ama epey de dikkat ettim. evdeyken balkonda içiyordum mesela, sonrasında ellerime ve üstüme basıma mutlaka rebul'un ciceksi bi kolonyasını sıkıyordum. İçeri girer girmez ellerimi yıkayıp ağzımı da ağız yıkama suyuyla calkalıyordum.  Bana zahmetli gelmiyordu nitekim iş için de aynısını yapiyorum, öğretmenim ve cocuklara kokmamaya calısıyorum.

Haricinde gece yataga hicbir zaman üstümdeyken sigara ictiğim bi pijamayla girmedim, uyku pijamam ayrıydı hep. Agzımı calkalama imkanım olmadıgında da mint atıyordum bi tane. Sırf bu yüzden elemeyin bence, adam zaten sorun etmiyormus. Siz de bi tık koku olayına dikkat ederseniz yürür bence gayet.

1 şubat 2022 19:40

5. Süslü bu durum kişilere göre değişiyor. Kimisi sorun etmiyor ama kimisi için bir kriter. Ben kriter olarak düşünenlere de saygı duyuyorum çünkü her ne kadar sigara içtikten sonra hijyenine dikkat etsen de Yani sigara kokmasan da gittiğiniz yerlerde açık alanlarında kahvenin yanında sen içmek isteyeceksin, o içmeyecek ve içmeyenler sigara dumanından gerçekten çok huzursuz olabiliyor. Yani seninle beraber o dumanı çekmek istemeyebilir.

1 şubat 2022 19:47

6. Sigara içen kız sigarayı bırakır.

1 şubat 2022 19:49

7. Bu derece sağlık endeksli yaşamak sıkıcı süslü. Yani bazen erkekler sporu o kadar önemsiyor ki " yok ben bunu yiyemem, kasım gider" muhabbetlerinden sıkılabiliyorsunuz. Beraber oturup içemeyeceğiniz sevgiliyle eğlenebileceğinize inanıyor musunuz? Alkolü eğlence olarak gördüğümden değil de mekan seçimlerini bile etkiliyor bu durum .

1 şubat 2022 19:54

8. Ben hiç alkol tüketmiyorum, nişanlım ara sıra tüketiyor valla gayet eğleniyoruz.

Bunu çocukla konuşacaksın süslü. Bana çok kokar mesela sigara içen insanlar. Annem içiyor çok da temiz bir kadındır ama ne kadar olsa kokuyor. Kimisi çok hassas değildir belki çocuk da hassas değildir bu konuda.

1 şubat 2022 20:09

9. İcmiyorum ve bana asiri kokuyor, icen de icilen ortam da beni rahatsiz ediyor. Hic deneyimlemedim, büyük konusmayayim ama sigara icen biriyle olamazdim sanirim.

1 şubat 2022 20:54

10. bana bunu tartışması bile çok komik geliyor ya.

saygı çerçevesinde (örneğin aynı evdeyken ev kokabilir vs. onun icin camda veya balkonda içilmeli) çok basit bi unsur sigara

1 şubat 2022 21:00