silah taşıyan erkek hakkında 333?

1. Erkek arkadaşım subay ve heryerde silah taşıyor. Yeni sevgili olduğumuzda daha alışamadım. Sizce evham mı yapıyorum. Kendisi çok iyi nazik biri

4 mart 21:10

2. Normal değil ss her yere silah taşıması mesleği ile de alakası yok, sanki anlık çatışma ihtimali var ki öyleyse de zaten sevgili olmayın

4 mart 21:21

3. Taşıma ruhsatın var diye sevgiliyle buluşurken de taşınmaz yani. Ayrılırdım ben olsam.

4 mart 21:22

4. Okulda böyle gördüğünü söyledi. Sürekli taşıması gerektiğini hissediyormuş. Biri beni takip edebilir vs diyor

4 mart 21:31

5. A5 evet bana da bu şekilde dedi üzerine zimmetli olduğundan sorumluluğu varmış kaybolmaması adına. Fakat bilmiyorum anksiyetemi artırdı. Pilot bu arada

4 mart 21:38

6. Benim eşim de subay, silahlar zimmetli olduğu için bırakamıyorlar bazen benim çantama koyar hatta

4 mart 22:05

7. Nereye bırakamıyor allah aşkına abartın bir de? Çalınmasından korkuyorsa da evine kasa alır onun içinde tutar en fazla. Benim babam da askerdi evde gizli bir yerde dururdu, üstünde taşıması düşüncesi bile korkunç geliyor bana

4 mart 22:26

8. Türkiye'nin son durumuna bakarsak belki de iyi bir şey yapıyor. mafyatik bi serseriden bahsetmiyoruz adam subaymış, kullanmayı da biliyordur kaza da çıkmaz yani. bence de hoş değil ama owww ayrılırım denecek kadar da değil.

4 mart 22:37

9. benim eski sevgilim de subaydı silahı evinde bazanın altında duruyordu. iki yıllık ilişkide çıkardığını da 1 kere gördüm. çıkarıp bakımını yaptı temizleyip kaldırdı. sizin max üsteğmen olan sevgililerinizi kim niye takip etsin ya sanki bana genel kurmay başkanı. basbayağı kendini güçlü hissetmek için yanında taşıyor işte.

güya kaybolmasın diye silahı yanına alıp sonra mal gibi sevgilisinin çantasına koyan avel subaya ise gümledim, bir bok yiyorsun bari kendi üstünde taşı :d

4 mart 22:41

10. neden takip edebilirlermiş kendisini? hani paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez ama takip edilme ihtimalim varsa sebebini bilmek isterim.

4 mart 22:58