siz böyle bir durumda olsanız ne yapardınız?

arkadaşlar merhaba. uzun süredir hayatımdan çıkarmak istediğim bir arkadaşım vardı. bu kişi insanlarla dalga geçen,kendisini çok büyük gören,çıkarcı ve bencil birisi. daha önceden ona sinirlendiğimi veya kırıldığımı söylediğim zaman önemsemedi,ya da bana ‘sen de şu zaman şöyle yapmıştın’ diyerek karşılıklı kötülük yapıyormuşuz birbirimize gibi cevap verdi. bu yüzden bu sefer hiçbir şey söylemedim,sadece soğuk davrandım. sonunda bana mesaj attı ‘neden soğuk davranıyorsun’ diye. ben de önceden açık açık söylediğimde umursamadığını,her söylediğime bir karşılık bulduğunu söyledim. onunla artık arkadaş olmak istemediğimi söyledim. ve artık arkadaş değiliz. ama sorun şu ki,bu kişiyle aynı arkadaş grubundayız. whatsapp grupları,instagram vs. hep gördüğüm biri. ve grupta konuşulurken bir şeyi savunduğum zaman sırf bana inat olsun diye savunmayacağı bir şeyi savunuyor. normalde yakın olmadığı hatta arkasından konuştuğu insanlara ‘bebeğim’ falan diyor gördüğüm mecralarda. instagram grubunda başkası üzerinden bana laf sokuyor. ben insanları kolay kolay hayatımdan çıkaran bir insan değilim. ve eminim bu kişi beni şu an her yerde çekiştiriyordur. size saçma gelmiş olabilir hatta ‘derdini s..’ de demiş olabilirsiniz ama gerçekten çok sıkıldım. çocuk gibi davranıyor. siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız?

1. Temiz temiz elimi ayağımı çekerdim. Her yerden çıkarıp onun olduğu gruplardan da çıkardım. Ha kaşınmaya devam edip olayları büyütmeye devam ederse eğer elimde kanıtlı yazışma vb varsa o bebegim dedigi insanlara tek tek yollardım.

4 ağustos 2019 20:48

2. @duu teşekkür ederim. görmezden gelmeye çalışacağım mümkün mertebe

4 ağustos 2019 20:49

3. @olimposlu uğraşmak istemiyorum. başka sevdiğim arkadaşlarımdan da onun yüzünden uzak kalamam ama belki bir süreden sonra yaparım dediğinizi. teşekkür ederim.

4 ağustos 2019 20:49