siz de bu hayata izlemeye gelmişsiniz gibi hissediyor musunuz? etrafımdaki arkadaşlarım hep güzel şeyler yaşarken ben o kadar yalnızım ki?

hiçbir işim de yolunda gitmez. arkadaşlarımın güzel hikayelrini dinlerim anca. kendimi çok kötü hissediyorum artık hep mi dinliycem bir kere de ben güzel bir şey yaşayım diyorum ya  gerçekten izlemeye gelmişim bu hayatı siz nasıl toparlıyorsunuz kendinizi böyle hissedince?

1. kaç yaşındasın ona göre yorum yapıcam

30 temmuz 2024 19:02

2. Ss ben bi de bunun üstüne müsibetlerle uğraşıyorum. Hani mesela aklına herhangi vi konu gelsin o konuda da başımda iş var dhfjfk

30 temmuz 2024 19:05

3. 25 yaşındayım. Ben de uğraşıyorum anonim 2. Almanyaya geldim erasmusa sonra bir şekilde burada kalmayı başardım ama ne derslerimde başarılı oldum ne de çok eğlenceli bir erasmus hayatı yaşadım, varsa yoksa çalıştım ya garsonluk vs. Şimdiye kadar hiç güzel bir duygusal ilişkim bile olmadı, insanlar o kadar kolay date e çıkıyor ya da ilişkiye başlıyor ki. Çirkin biri de değilim onu diyecekseniz ama bir olmamışlık var bende

30 temmuz 2024 19:26

4. Ay ss ben de cidden derdin var sandım kusra bakma da derdini skm ya ahdjfkgş

Ben erasmusu birincilikle kazandığımda ananemin bakıcısı istifa ettiği için erasmusu ekip memlekete gidip ananeme bakmıştım.

30 temmuz 2024 19:29

5. Sosyal medya hesaplarını kapatma vaktin gelmiş geçmiş bile.

30 temmuz 2024 19:48

6. Süslü gerçek dertlerim de var mesela senin için de üzüldüm o başka bir şey ama ben sürekli insanların mutlu anılarını dinliyorum kendim de bare minimum u yaşıyorum sanki şu an param yok işim de yok iş arıyorum asla dönğş yok bunun dışında sağlık sorunlarım da var ama şu an onu sormadım. İnsanların hayatlarındaki çok basit anılar benim hayatımda olmuyor

30 temmuz 2024 19:49

7. Geriye dönüp bakınca en mutlu anın ne mesela buna bile cevabım yok sanki çok mutlu olduğum hiçbir an yok. Birinden hoşlanırım mesela istisnasız sevgilisi var çıkar başka bir şeye sevinirim hemen iptal olur. Anonim 4 Sosyal medya değil süslü sadece benim kendi arkadaşlarım sürekli mutlu onlar adına mutlu oluyorum ama artık anlatmasınlar istiyorum resmen çünkü ben bomboş bir hayat geçiriyorum

30 temmuz 2024 19:51

8. üff ben de nedir diye bakayım dedim hatta kendim gibi birinin soru açtığını görünce takip edeyim dedim de bu nedir Almanya ya gitmişsin ağlıyorsun ne biçim dert aq

30 temmuz 2024 21:15

9. Daha yasin cok genc, kendini talihsizim diye sartlama. Almanya'nin neresindesin bilmiyorum ama daha hareketli yerlerde garsonluk yap garsonluk yapiyorum demissin. Eline gecen parayla kendine yatirim yap kurslara falan git. Bi cilginlik yap tren bileti al cevre sehirlere ulkelere git. Konforsuz ve budget friendly seyahatler icin gayet iyi yaslardasin. Bunlarin hepsini kendin icin yap, karsima biri cikacak ya da cok enteresan seyler yasayacagim diye degil. Kendinden ve gecirdigin zamandan memnun oldugunda isigin da degisecek. Bana guven haydi yarin basliyorsun.

30 temmuz 2024 22:24

10. arkadaşlar almanya mutluluk garatili değil ki, orada da iş bulmanız gerek, ülkede kalmanız bir işinizin olmazına bağlı olabiliyor ve ekstradan yük bindiriyor. ss'in hala maddi kaygıları var, başka dertleri var. sanki gideli bir süre olmuş, işi düzeni oturmuş, tek derdi sevgili kalmış gibi görünmüyor düzgünce okursanız.

31 temmuz 2024 00:33