siz lohusa iken aldatan esinizi affeder miydiniz? kucuk cocugunuz olmasina ragmen ayrilir miydiniz?

1. Ayrilirim tabiiki. Hayati kendim ve cocugum icin daha da zindan etmemek icin. Ne kadar erken o kadar iyi.

20 şubat 22:09

2. Cogu kadin bosanmiyor ama suslu?

20 şubat 22:19

3. Çoğu kadının maalesef başka çaresi olmuyor veya kendinde o gücü bulamıyor, yalnız bebek büyütmek kolay değil. hamile veya lohusa canının, bebeğinin derdine düşmüş kadını aldatan erkeklerden tiksiniyorum

20 şubat 22:25

4. Ayrılmayıp ne yapacağım? Orospusunu getirip ortamızda yatırır artık herhalde ayrılmazsam.

20 şubat 22:38

5. Affederim heralde ya çok pişman gibiyse en azından öyle yansıtıyorsa. En azından biraz bari büyüsün tek başıma nasıl büyütücem maddi manevi yetemem. Ha yok pişman gibi bile davranmıyorsa mecbur zaten yapacak bir şey yok.

20 şubat 23:07

6. Ikisi ayri, sevmek ayri sevismek ayri diyorsa bile mi?

Bana cocugu bahane ederek ayrilmayan kadinlar asiri ezik geliyor. Hali vakti yerinde, kizin ailesi adamla kiza ev vermis, adam aldatmis, kadin ayrilmiyor ornegin.

20 şubat 23:09

7. Ayrılırım.cocuk icin ayrılmak gerekir zaten

20 şubat 23:24

8. Süslü herkesin hayatı , dinamikleri çok başka ya. Ben kesin konuşmam çocuk varsa. Affedebileceksen ayrı ama affedemeyeceksen de sürekli başına kakamazsın sonra. Çocuk büyüdükten sonra baban beni aldattı vs demeyeceksen devam et. Ama bir kere aldatan da tekrar aldatabilir.

O dediğin örnekte kadın enayi ama. Babalar kızı rahat etsin derken koca kılıklı kendini bir bok sanmış. Kızıyla evliyim ev verdi ben bulunmaz hint kumaşıyım falan demiş olabilir. Aşağılık kompleksine girmiş olabilir.

20 şubat 23:54

9. tabii ki ayrılırım, hele cevabına göre seninki sevmek ayrı sevişmek ayrı diye manipüle eden bir yvşak yani pişman bile değil

21 şubat 10:51

10. kadınlardan bazıları kocalarına aşık olmuyor, sırf evlenmek için veya ekonomik sebeplerden, çocuk yapmak için, aile baskısından vb evleniyorlar. Bu tip ilişkilerde kadınlar aldatılınca üzülmüyorlar çünkü eşlerini sevgili değil ev arkadaşı gibi görüyorlar. Bence bu sebepten bazı kadınalr kaç kere aldatılsa da ''affediyor'', yani aslında affetme değil de umursamama gibi bir durum var

21 şubat 10:55