sizce adriana lima güzel miydi?

siz beğeniyor muydunuz kızlar merak ettim

1. güzeldi hala da güzel

20 şubat 2024 14:21

2. Adriana lima sapığı mi dadandi şimdi de. He güzel değildi o yüzden vs modeli oldu yılların en ünlü modellerinden biri oldu öylesine

20 şubat 2024 14:21

3. güzeldi ve hala güzel

20 şubat 2024 14:22

4. güzellik o kadar da göreceli değil ya..

20 şubat 2024 14:26

5. eşsiz benzersiz bi güzellik hem de

20 şubat 2024 14:29

6. son süslü haklı, güzellik o kadar göreceli değil ve adriana tanrıça gibiydi. allah yaratırken elini korkak alıştırmamış.

20 şubat 2024 14:30

7. Güzeldi. Kilolu halide güzeldi

20 şubat 2024 14:55

8. Moda haftası döneminde 2009 veya 2010'da dönemin modellerinin çoğunu görmüştüm. Muhteşem güzeldi, inanılmaz bir ışığı vardı. Ben podyumda gisele'i çok beğenirim ama çıplak gözle ariana bambaşka bir boyuttu. Gisele de çok çekici güzel bir kadın bu arada ama o fotojenik olmanın ve podyumda devleşmenin ekmeğini yemiş gibi geliyor gördüğümden beri.

20 şubat 2024 15:50

9. eski genç hallerine her gün bakarım öyle güzeldi. bakışları efsane. mesela ben güzel bulduğum kadınlara çok bakınca artık çirkin gelmeye başlıyorlar, adriana lima için bi kez bile böyle şeyler düşünmedim adeta bi tanrıça. ama şu anki hali rezalet, en güzel yaşlanır dediğim kadına olanlara bak. kızlar hiç birimiz güvende değiliz, yaşlanmak korkutucu bi şey

20 şubat 2024 16:16

10. buna da güzel değil diyeceksek kime güzel diyeceğiz merak ettim gerçekten ...

20 şubat 2024 16:47